perjantaina, lokakuuta 08, 2010

Laiskimus tylsimys maksimus

Olen viettänyt älä tee mitään viikkoa. Tosin en olisi halunnut mutta pakon edessä pitää nöyrtyä. Kropasta ei taida löytyä yhtään kohtaa jota ei särkisi. Istuminen sattuu ristiselkään ja lapaluitten väliin. Jos neuloo niin sattuu myös kaulaan ja ojentajaan. Kipua piisaa sen verran etten ole tehnyt mitään.

Ja se tekemättämyys sattuu päähän. Henkisesti. Kun lapset on saatu nukkumaan ja periaatteessa voisi kaivautua sohvannurkkaan kutimen kanssa, niin ähäkuttikattimatti, eipäs onnistukaan. Sitten vaan olen pyörinyt epämääräisesti. Järjestellyt paikkoja ja ihmetellyt että mitä tässä niinkuin pitäisi tehdä? Koska ei se pölyjen pyyhkiminen tai tavaroitten järjestely nyt mitenkään ykköshommaa ole.

Tiistaina kävin kuitenkin Valveella kehruumiitissä. Aluksi tuntui ettei hommasta tule yhtään mitään koska selkä vihoitteli ja pahasti. Sitten se jotenkin rauhottui, ja sain aikaiseksi vyyhdillisen yksisäikeistä. Kuituna on bfllää ja mitat on joku alle 100 g ja 230 metriä. Vähän olisi voinut olla kierrettä enemmän, on niin pehmeää että hyvä kun kasassa pysyy. Tietty voisihan tän huovuttaa sitten valmiina neuleena?

Sytyck juttuja en ole jaksanut miettiä yhtään. Huomenna voisi tosin katsastaa kässämessuilta löytyisikö siihen kolmanteen paitaan sopiva lanka. Malli on jo jotakuinkin mielessä. Olen myös valmistautunut siihen että jos kisassa ei palkintosijoja heru, niin palkinto on ainakin omasta takaa.

Nyt voisi vaikka lämmittää saunan ja juoda toisen lasillisen punaviiniä. Jos se kipukin katoaisi edes hetkeksi.

11 kommenttia:

 1. Tärkeintä ei ole voitto, vaan runsaat palkinnot! Ja parhaat palkinnothan saa, kun itse hankkii :)

  VastaaPoista
 2. Samaa ajattelin minäkin. Että viimeistään pukki saa lahjoa tätä neulojaa. Varminta niin. Vointeja sinne. Kuulostaa, että messuilla kulkee huomenissa aika sairasta porukkaa. No, toinen toistamme tukien.. Mulla loppui konjakki. Kurkkuani olen täällä hoidellut.:)

  VastaaPoista
 3. taina: kyllä se niin on että palkintojen pitää olla runsaat!

  outi: ja tuo tainalle vastattu pätee myös joululahjojen suhteen.

  osta sää uusi konjakkipullo huomenna mesuuille, mä otan sen prinsessakruununi. annat mulle huikkaa, niin voit lainata kruunua...kunnes joku raamikas järkkärimies tulee ja vie meidät pois.

  VastaaPoista
 4. Silkbloom extra finoa? Mistä sitä saa? :-o

  VastaaPoista
 5. judiuni: nämät vyyhdit on hankittu taannoisella keski-suomen reissulla titityystä. mutta mun mielestä lumoavassa langassakin oli tätä. toisissa väreissä, mutta kuitenkin. tosin en ole ihan satavarma

  VastaaPoista
 6. Minä näen vain tuon kankaan. Onko se Aini Vaaran kangasta, jota Finlayson nyt painattaa? Vallan somaa se on! Olis hyvä palkinto mulle tästä hullusta viikosta...

  VastaaPoista
 7. Stressikö se sua kipuiluttaa, tuntuu ihan siltä.
  Voi noita namusia.

  VastaaPoista
 8. rva pioni: ihan oikein näet. se on mukavan paksua napakkaa puuvillaa. muotoutuu hameeksi tai joksikin. en tiedä vielä

  VastaaPoista
 9. pirena: varmaan yhdistelmä stressiä sekä muita jumeja. jospa se tästä, toivon mukaan

  VastaaPoista
 10. Anonyymi12.38

  Pidä lomaa kutomisesta. Venyttele ja vanuttele itseäsi vähän joka käänteessä, varovasti, säännöllisesti. Lattialla selällään kädet lattiaa pitkin ylös suorina ja kontallaan kissanselkää. Tee kävelylenkkejä.
  Kun flunssa helpottaa niin josko ne särytkin sitten.
  -äiti-

  VastaaPoista
 11. Sähäkän hyväätekeviä värejä - toivottavasti auttavat kipuiluihin.

  VastaaPoista