lauantaina, lokakuuta 23, 2010

Hnnnrgh!

Voihan kaarroke. Voihan %&#"&(:n kaarroke. Me ei olla kavereita. En tajua, en ymmärrä. Nyt on jo toinen menossa. Mutta ei tääkään nyt oikein pelitä. Kuvat ovat ihan kamalia kun on pimeää ja pikku-ukko ei jaksa pysyä puoltaa sekuntia liikkumattomana. Laitan ne tähän kuitenkin että ymmärrätte mistä kenkä puristaa.

Ongelma on siinä että silmukat ei meinaa loppua millään. Eka yrityksellä tein raglan kavennukset joka 4. kierros. Hyvin pian huomasin ettei se niin tule toimimaan. Purkua, ja uusi yritys kavennuskierros joka 3. kierros. Mutta ei ne silmukat meinaa vieläkään loppua ajoissa. Ja se että kavennuksen tekisi joka 2.kierros kuulostaa jotenkin turhan jyrkältä. Tässä versiossa on aluksi tehty raglankavennus joka 3. ja sitten jossain aiheessa vaihdettu joka 2. kerrokselle.

Kaula-aukkohommiin pitäisi ryhtyä, mutta silmukoita on vieläkin ihan liikaa, jotta niistä saisi kaula-aukon kehiteltyä. Miten tää nyt pitäisi tehdä? Prkl, heivaan koko raglanin huitsin kuikkaan ja teen tavalliset kädentiet. Ne minä ymmärrän. Tai sitten pitää kaivaa jostain joku raglanpaidan ohje joka natsaa tähän kokoon ja varastaa sieltä ne muotoilut.

Taidan laittaa koko paidan nyt jäähylle lopun iltaa. Puristaa vähän turhan paljon otalohkoa, mokomakin!


18 kommenttia:

 1. Höh, varmasti ärsyttävää!

  Mutta pakko ihailla neulomisvauhtiasi. Eihän kilpailu ole ajallisesti vielä pitkälläkään, ja sinä olet jo kaula-aukossa. Täällä meinaa iskeä alemmuuskompleksia, kun SYTYCK-neule on vasta aluillaan. Mutta kukin omaan tahtiinsa. :)

  Ja kannattaa tosiaan hetkeksi hellittää ja miettiä jotain muuta ja rentoutua. Sitten on taas helpompi palata ongelman pariin.

  VastaaPoista
 2. meflen: mie ole aika nopea neuloja ja tämmönen pieni paita ei pajoa nokkaa tuhisuta, paitsi nyt. eikä täällä olla enää kaula-aukossa. ollaan tass kainaloissa. vähän turhan tuttu kohta....

  VastaaPoista
 3. No voihan kaarroke. Minä en ole järin kokenut noissa raglaneissa, joten tyydyn vain julkituomaan henkisen tukeni, jota koitan täältä lähetellä. Ja hei, mullon yksi valmis sukka!

  VastaaPoista
 4. Auttaisko top down raglan generator

  Se laskee ylösalaisraglaniin silmukat ja lisäykset - jos siitä kääntäis toisinpäin?

  VastaaPoista
 5. outi: aaltoja sukalle! se on hienoa. ja kyllä tämä tyhmä kaarroke tästä

  adeve: jaa, pitääpä kattoa, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Kiva paita!
  Ylösalaisessakin levennetään joka toinen krs. Miksei alasylöisessä? Jos kokeilet tuollaista turbovauhtia, voisitko ajatella kokeilevasi joka toisella krslla vielä? Tai sit normihihahan on aina pomminvarma.

  VastaaPoista
 7. Ymmärrän tuskasi, se on niin ärsyttävää, jos joutuu purkamaan ja kerimään!

  Kyllä varmaan joudut kaventamaan joka toisella kerroksella.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi22.02

  Teen juuri taaperolle raglanpaitaa ohjeen mukaan ja ainakin siina kavenneteaan joka toinen kerros.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi23.14

  Minä myös tein juuri ensi kertaa kaksi lasten raglapaitaa ja niissä oli kavennukset joka toinen krs, eli kahdeksan silmukkaa poistui joka toisella kerroksella. Toimi hyvin! Suosittelen, pura vielä kerran! ;) Kyllä siitä hyvä tulee ja saat unohtaa tuon ymmärrettävän harmin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Mä olen tehnyt jotain toistakymmentä raglania ja paras kavennus on jokatoinen. Bointti on vaan siinä että tunkee ne oikeaan paikkaan eli oikeasti mittaa minkä määrän silmukoita sun muksun käsi siinä kainalokohdalla tarttee. Siitä sit vaan jokatoinen kerros kavennukset ja tulee hyvä & istuva.

  Ps. Captchassa lukee sting. Sting <3

  VastaaPoista
 11. Hyvältä näyttää! Laitan jo nyt jonoon mielen sopukoihin, että ens talveksi mein pikkupojalle pitäis neuloa tämmönen, jos ei kirjoneule hirvitä liikaa. Aplodeja! Aalto!

  VastaaPoista
 12. Paidasta on kyllä tulossa tosi hieno! Tämä jo haikailee sitä ohjetta, meidän pikkumies tarvitsisi ehdottomasti (äidin mielestä) robotteja myös... Tsemppiä niiden kavennusten kanssa, kyllä ne sieltä löytyvät vielä!

  VastaaPoista
 13. Keitä kahvit! Tai teet. Pidä tauko.

  Minä levennän mun SYTYCK-mekkoa joka toisella kerroksella, vaikkakin tiheys on tietysti jotain ihan muuta.

  Kyllä se sieltä tulee! Ja hieno tulee. Tsemppi tsemppi!

  VastaaPoista
 14. Ihailtavaa sinnikkyyttä. Minä kun en yhtään tykkää purkamisesta, niin olisin varmaan tehnyt tuohon sellaisen lerppanan korkean kauluksen (lieneekö nimeltään savupiippukaulus). Mutta ei taitaisi olla oikein pikkupoikien juttu. :)

  VastaaPoista
 15. JA tsempitystä täältä extra-paljon! Aikas hyvin on äänestetty sen joka toisen kerroksen kavennuksen puolesta, itse en osaa sanoa, kun en ole vielä raglania uskaltanut yrittää. Mutta tuon puseron teen pojalle, kun saat ohjeen kasaan, se on vissi :)

  VastaaPoista
 16. Hieno tulee!!!

  Joka toisen kerroksen raglan-kavennuksia minäkin kannatan, itsellä ainakin tuntunut niin onnistuvan tiheyden ollessa melkein mitä vaan.

  VastaaPoista
 17. Mekkokeiju14.29

  Kaivataanko täällä Mekkokeijun taikapölyä?

  VastaaPoista
 18. Lisää komppia joka toisella kerroksella kavennukselle. Still Lightia teen juuri itselleni, ja siinä raglan-lisäykset tehdään joka toisella kerroksella (siis top-down).

  VastaaPoista