maanantaina, syyskuuta 06, 2010

Se pieni ääni

Tiedättehän sen pienen äänen pään sisällä, joka aina muistaa jankuttaa erinäisiä asioita? Yleensä tylsiä, näsäviisaita, semmoisia juttuja joita ei aina jaksaisi kuunnella?

Joskus kyllä kannattaisi.

Merinon ja silkin sekoitetta, 50/50%, 125 g, n. 500 metriä. Ja mitä se pieni ääni minulle kertoi? "Mikset navajokertaa? Tulisi nätimpää. Värit säilyisivät kauniimpina."

Seuraavalla kerralla kyllä kuuntelen.


Ylläoleva kuva taitaakin kertoa kaiken mitä ajattelen villasta ja kehräämisestä.

12 kommenttia:

 1. Ompas aika muheet värit tuossa viimeisessä kuvassa <3

  Niin, ja se pieni ääni on siitäkin ärsyttävä, että ei tahdo hiljetä vaikka monta isoa ääntä yrittäis vakuutella, että ihan hyvä on värit.

  VastaaPoista
 2. Ihana on kuva tuossa yllä. Värit niin muhevia, muoto täydellinen. Navajosta en ymmärrä kauheita, mutta ei tuo noinkaan hassummalta näytä.

  VastaaPoista
 3. Mikä pieni ääni? Mun tapauksessa se huutaa välillä niin kovaa, että tärykalvot paukkuu, mutta en mie sitä siltikään kuuntele. Kai se on jo sisäistänyt sen, että mulle on turha kuiskutella yhtään mitään. Ei sillä, ei mee jakeluun huutamallakaan. Kai mie tykkään tehä nöyrtymisharjotuksia ihan huvin vuoksi. Vois olla yksinkertaisempaa, kun kerranki kuuntelis, mutta miksipä tehdä elämää helpoksi ;D

  Ei mun silmään tuossa langassa oo mitään vikaa ja alimmassa kuvassa olevat villat on aikas ihanan värisiä :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat värit sydämellä <3 Oot sunä vaan taitava!

  VastaaPoista
 5. taina: nuo värit ovat niin ihanat että oli pakko hankkia vähän lisää. se pieni ääni on yleensä aika äänekäs. ja asiaa on paljon

  outi: navajo on sitä ketjukerrattua, eli yksisäikeisestä tehdään suoraan kolmisäikeistä

  tess: no se pieni ääni on vain nimi. ei adjektiivi. se melskaa, paasaa, nalkuttaa, kälättää, räpättää, meluaa...

  erika: nämät on just semmoiset syksyn värit!

  VastaaPoista
 6. Onpas ihanan näköistä villaa. Mun täytyy kyllä tunnustaa, että kaikki noi villat ennen kehruuta on niin herkullisen näköisiä, että vaikka osaisin kehrätä, niin en varmaan raaskisi, vaan väkertäisin tommoisia sydämiä huushollin täyteen. ;)

  VastaaPoista
 7. Kauniit sävyt langassasi ja ovat herkullisen pehmeän näköisiä.Ihana ♥

  VastaaPoista
 8. Kyllà sinà aina kaikenkarvaisista àànistà selviàt. Vai tykkààt sinà langoista, kehrààmisestà? Enpàs ole ennen kuullutkaan! Haleja

  VastaaPoista
 9. Hei apua! Olen tulossa Ouluun pikavisiitille parin viikon päästä ja minulla on pikavisiitin omaisesti puolisen tuntia aikaa kaupunginteatterin ympäristössä hyörimiseen. Löytyisikö siitä kulmilta jotain kivaa lankakauppaa? Meiltä ei täältä Kajaanista oikein löydy bambulankoja, joten on yritettävä aina muualta..

  Olen aika huono Oulussa liikkumisen kanssa, mutta aina pitää vähän yrittää.. Ja liikun siis jalkaisin.

  Kävisipä hyvä tuuri!

  VastaaPoista
 10. piparminttu: teatterin kupeessa ei kyllä ole mitään lankakauppaa. mutta jos siitä kerkiä kävellä suuntaansa viitisen minuuttia niin alkaa löytyä. otappa mister googlen kartta avuksesi ja paikanna esim. lumoava lanka, pakkahuoneenkatu 17, taikka nappi-kikka, pakkahuoneenkatu 18 (ovat kyllä eri kortteleissa vaikka osoitteen puolesta voisi muuta luulla, mutkun siinä on se puisto) villiina löytyy hallituskatu 23. kaikki ovat muutaman sadan metrin päässä toisistaan. ja jos oikein nopsa olet kerkiät käymään kaikki nuo kolme.

  VastaaPoista
 11. Kiitos! pitääpä katsella karttaa. kyllä luulis ainakin yhteen ehtivän..

  VastaaPoista