tiistaina, syyskuuta 14, 2010

Kroppa tietää

Kokoajan on nälkä. Voisi syödä vaikka kokonaisen hirven. Ja päälle pussillisen ÄssäMixejä. Varmuuden vuoksi vaikka kaksi pussia. Välipalaksi munkkipossuja. Monta munkkipossua. Ja taas pari ÄssäMixiä. Vaikka tekisi jo vähän pahaakin.


Sitten voisi myös nukkua. Kaivautua peiton alle niin että näkyy vain nenänpää. Nukkua tuhista niin antaumuksella että toisessa suupielessä olisi vähän kuolaa ja tyynyliinan rypyt painautuisivat poskeen. Olla niin syvässä unessa ettei mikään häiritsisi. Ei edes ÄssäMix pussin rapina.


Kroppa tietää. Aika käydä talviunille.
Ennen unille menoa osallistun neuletanssiin, neulon nukkuessani, nukun neuloessani, miten vaan.21 kommenttia:

 1. Voi, kuinka ihanan syksyisiä ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. En tiedä, mitä tykkäät, mutta luulin ensin, että nyt se on raskaana. Kun voisi syödä hirven. Ja nukkua. Teehän testi, ennen kuin nukahdat.:D Ja IHANA kun lähdit tansseihin matkaan.

  VastaaPoista
 3. Luulin samoin kuin ylläoleva, ja ajattelin, ettei vaan keväällä heräisi yllätykseen:)

  Syksyisen kuulaita ja herkkiä kuvia, jospa noitten voimalla vielä vähän jaksaisi. Kirkasvalot esiin!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia!

  Liityn ylläolevien joukkoon. Mie ihan kuulin pienten jalkojen tepsutusta lukiessani tekstiäsi ja ihaillessa kauniita kuviasi...

  VastaaPoista
 5. Puoliksi karhun sukua täälläkin, heti kyllä oivalsin, ettei tämä mikään vauvauutinen ole, vaan talviuni kutsuu. ;) Mulla ei ihan vielä, onneksi, töissä alkaa olla kohta paniikkivauhti. Mulla iskee sitten kun aurinko ei enää nouse ja viimeiset lehdet putoilee.

  VastaaPoista
 6. kati: syksyssä on parasta juuri ne väri. ja ennekuin alkaa se lohduton pimeä

  outi: ei, ei, eieie! nyt olet väärillä raitella. silloin kun ollaan ns. pulla uunissa ei tee mieli syödä mitään. mua vähän ne tantsut mietityttää, jos määrätään neulomaan jotain sähkönsinisestä pörrökimallefektimohairista?

  katriina: siinäpä sitä yllätystä olisi kerrassaan! mutta ei, talviunia tässä vaan kaivataan. tai männyneulasiako sitä piti syödä, niinkuin muumit?

  tess: täällä tömisee jo neljä pientä jalkaa, se riittää. vauvat ovat tervetulleita vain käymään. ei pysyvästi.

  morso: huomasin että illalla jo puoli yhdeksältä tulee pimeä! auts. ei halua, ei tahdo

  VastaaPoista
 7. Kannattaa kuunnella kroppaa, sillä se tosiaan tietää...
  Minä hankin tänään jo D- vitamiinikuurin pimeyden vastalääkkeksi;)

  VastaaPoista
 8. Jaaha, ajattelin että raskaana varmaan... ei sitten. On liian aikaista käydä talviunille. Vaikka toden sanoakseni heräsin juuri kahden tunnin nokosilta. Sininen lenkki ja pähkinäsuklaa on apu tähän tilanteeseen. Siis hirven ja ässämixien tilalla.

  VastaaPoista
 9. Kyllä noilla värilääkkeillä pitäisi tulevasta kaamoksesta jotenkin selvitä... Syömingit on kyllä kans hyvä juttu ;)

  VastaaPoista
 10. Mun kroppa tuntuu kans valmistautuvan talviunille. Viimeiseksi maha täytten kuusenneulasia?

  VastaaPoista
 11. iinu: d-vitamiiniko syysväsyyn auttaisi? pittää kokeilla, koska eihän tästä kohta tuu mittään

  mokkakissa: taitaisi se hirvi jäädä loppupeleissä syömättä, en erityisemmin tykkää hirvestä. kahden tunnin päikkärit ja päkinäsuklaa kuulostaa...taivaalliselta!

  pirle: niin ihania kuin värit onkin, niin ei niillä pelkästää hengissä pysy :D

  taina: jos ne kuusenneulaset olisi siinä kaiken muun safkan päällä. ja takaisivat semmoiset kolmen-neljän kuukauden unet? karhut ovat aika fiksuja elukoita.

  VastaaPoista
 12. Karhun ja muumin sukua täälläkin ollaan. Eilen palasin kotiin pienellä punaisella autollani hirveässä kaatosateessa umpipimeässä. Melkein pelotti, kun tuntui etten näe riittävästi mustan asfaltin ja sadepisaroiden yhdistelmässä. Itselleni ostin sadetakkiin ihanan PikkuMyy-heijastimen. Meinasin kyllä pysähtyä matkallani ja antaa sen mustassa vaatetuksessa hompperoivalle miehelle.

  VastaaPoista
 13. Myö ei neulota semmoisesta. Haastamme itsemme tekemään jotain kivaa. Sellaista, millä saadaan harmauteen muuta väriä kuin se sähkönsininen. Mehän saadaan määrätä se haaste annetun tanssityylin sisällä itse. Eikö niin?????

  VastaaPoista
 14. Samanlaisia oireita täälläkin. Voisin kernaasti nukkua lokakuun tai ainakin marraskuun alusta tammikuun loppuun. Jouluna voisi herätä vähän tankkaamaan :-)
  p.s. ihania kuvia

  VastaaPoista
 15. Ihan on kauniita kuvia vaan tuo syöminen oli hirveetä lukea. Sulla ei voi olla tommosia himoja ilman ,että oot pieniin päin. Toinen vaihtoehto on talvimasennus alkaa jo nyt ♫

  VastaaPoista
 16. Minä myös olin jo suunnilleen kirjoittamassa tänne vauvaonnitteluja... ;) Hassua lukea, että sinun tai muiden tekee mieli käydä talviunille, mulla taasen iskee syksyn alkaessa ihan hirmuinen energiapiikki, jota jatkuu yleensä pitkälle talveen. Sitten keväällä alkaa huhti-toukokuussa väsyttämään, ja kesä menee vain syksyä ja uutta energiapiikkiä odotellessa. Mutta kuulemma tämä on aika tavallista meillä opettajilla. :)

  VastaaPoista
 17. Sàngyssà tulee kòllòteltyà aikas paljon mità pimeàmmàksi illat ja aamut muuttuvat. Voisin vaikka vaipua kesàn hellehorroksen jàlkeen talven kylmà/pimeàhorrokseen. Ja sataakin melkein jatkuvasti. Làhde mukaan!

  VastaaPoista
 18. Mäkin olin ihan varma, että nyt se on raskaana :) Ihania kuvia syksyn loistosta!

  VastaaPoista
 19. No minäkin kuvittelin että olet pieniin päin. ;-) Kun noissa kuvissakin on omena, olethan varmaan kuullut sen pikkutuhman sanonnan : "Olo on kuin omenalla, posket on punaiset ja siemenet on sisällä. "

  VastaaPoista
 20. Jonon jatkeeksi joudun, kun samaa arvelin kun muutkin. Olen muuten unohtanut kätkeä sipulit mullan alle talviunilleen. Hyvä että siitä kirjoittelit, ehdin vielä keksiä, mitä ensi vuodeksi haluan!

  VastaaPoista