torstaina, elokuuta 05, 2010

Kuulumisia

Olen mä täällä. Olen vain niin tyrmistynyt loman loppumisesta. Yhtäkkiä pitääkin nousta ylös puoli seittämän ja vähän seittämän jälistä olla polkupyörän selässä. Ja vastatuuli kuten aina. Kyllä sitä pitää vähän sulatella. Tänään väsyttää vallan erityisesti, mutta se johtunee siitä että kävin luovuttamassa verta, 20. kerran.

On täällä harrastusasioitakin tapahtunut, mutta en nyt ole saanut aikaiseksi kuvata ja esitellä niitä.

Kerrottakoon kuitenkin, että tämmöinen karvakasa on valmis. Oikein mukavaa helleneulottavaa. Tähän semmoinen sarkasmihymiö.

Tämmöinen hankalasti kuvattava tekee tuloaan.

Keittiön pöydällä valmistuu puhdasta väri-iloittelua. Mä sitten rakastan tätä lankaa! Ollappa rahoissaan niin hankkisin säkillisen.

Lomalla järjestelin keittön kaappeja. Tämän kaapin järjestyksestä ja tavaroista tykkään niin paljon että välillä avaan sen ja vaan nautin näkymästä. Onpahan edes yksi tyttöasia tässä miespainotteisessa taloudessa.

Lopuksi vielä yksi erityisen kaunis peltirasia. Pohjan tarra kertoo, että sisältönä on joskus ollut Kolibri-keksejä. Miltähän ne ovat maistuneet?


13 kommenttia:

 1. Siellähän ollaan heksisten kanssa jo hyvällä mallilla. Olen samaa mieltä ko. langasta. Se on yksi suokkareistani, hinnastaan huolimatta. Muutenkin tunnut olleen ahkerana, työn aloituksesta huolimatta. Minä hiljenen ilmeisesti tiistaina; silloin pitäisi vääntäytyä töihin. Sitä ennen ilo irti eli täällä neulotaan vimmatusti. Niin ja se rukki jäi Lappiin. Mies sanoi löytäneensä laatikollisen rukinosia. Ja koska hän ei koe olevansa varsinaisesti mikään alan asiantuntija, hän ei ryhtynyt päättelemään, ovatko kaikki vaadittavat osaset tallella, jotta rukki olisi koottavissa. Nyt se sanoo tarvitsevansa rukinkokoamisohjeet. Tosi kiva. Malli on kuulemma "vanha kuin taivas". Eli eiköhän tämä juttu ollut tässä.

  VastaaPoista
 2. Kyllà se siità taas làhtee! Availe tuota kaapin ovea tiheasti! Mikàs nappula se tuossa alimman laatikon kannella?

  VastaaPoista
 3. outi: heksisten kanssa sjuu. tuo määrä on jo mukavasti lisääntynyt kuvan ottamisen jälkeen. aivot meinasivat nyrjhtää kun mietin miten palaset pitäisi asetella.

  niin, ja nuot kaikki heksoja lukuunottamatta on aloitettu jo lomalla...että se siitä ahkeruudesta.

  voihan rukki. no jospa se parempi yksilö tulisi joku kerta vastaan?

  lissu: kaapin ovi on tälläkin hetkellä selällään :) nappula on rintanappi, joka tuli kerran yhden paidan myötä. tommosia voisi itekin askarrellapaskarrella

  VastaaPoista
 4. Ihanaa pitsineulosta tuloillaan.:)

  VastaaPoista
 5. Voiko olla että törmäsin tuohon samaiseen kolibrirasiaan tänään? Voi kai se olla, kirpputorilla nökötti. Mietin pitkään mutta jätin ostamatta, nyt palasi mieleen taas :)

  VastaaPoista
 6. faline: pitsi taitaa olla tässä taloudessa asuvien naisihmisten keskuudessa nyt pop

  minna: olen ostanut tämän rasian jokunen aika sitten jyväskylästä seppälän kirppikseltä.

  VastaaPoista
 7. Voi sinulla on tosi naisellinen kaappi ja sitä katsoessa tulee niin hemuunen oli. Vai työt on alkaneet, mitä nuo käsityöt on. Työtähän teet koko ajan vain tosi ihania neulomuksia ♥

  VastaaPoista
 8. Anonyymi10.39

  Kun järjestelee kaapin, vaatehuoneen tai huoneen, tekee sitä mieli ihastella päivän mittaan moneen kertaan. Ovet ovat tietenkin auki koko ajan. Tuota kaappiasi katsellessa alkoi päässä pörrätä; pitäisiköhän... hmm
  -äiti-

  VastaaPoista
 9. Ihania vaaleanpunaisia neuleita valmistumassa sinulla :))

  VastaaPoista
 10. No se oli Kuopiossa :) mutta tuli vain niin deja vu kun just oli samanlaiseen törmännyt :)

  VastaaPoista
 11. The lacy piece of knitting looks like a cloud of cotton candy! Beautiful :)

  VastaaPoista
 12. Voi kun kuolatuttaa taas nuo sun pitsineuleesi, värit on niin syötäviä.

  VastaaPoista
 13. Oi, miten ihana kaappi! Jos meillä olis tuommoinen sisältö kaapilla, niin varmaan tuijottelisin sitä kaiket päivät. Ja tuosta tilkkupeitosta sain ehkä idean, mitä voisin tehdä Noro Silk Gardenista tehdystä bolerosta, josta tuli paska :) Kiitos siis auringon säteistä muuten aika surkeaan aamupäivään!

  VastaaPoista