sunnuntaina, heinäkuuta 25, 2010

Räyh räyh räyh!

Kävästiin Piippolassa Hevisauruksen keikalla, ja olipa hieno keikka!

Toinen pojista oli eturivissä ja hiplasi Riffi-Raffin varpaita. Toista ujostutti ja tyytyi istumaan sopivan matkan päässä lavalta. Molempien mielestä keikka oli hyvä.

Vielä kun saatiin kaikkien saurusten nimmarit ja päästiin läppäämään yläfemmaa herra Hevisauruksen kanssa niin olihan se hienoa.

Hevisauruksista sitten sujuvasti kehruuseen.

Menossa on BFL:n ja silkin sekoitetta, väri à la Tuulia. Vasemmalla on kuitu letillä, keskellä rullalla yksisäikeisenä ja kerällä sitten ketjukerrattuna. Aika räyhäkkää.

8 kommenttia:

 1. Jotenkin olen ihan helpottunut, että ei tarvitse perehtyä Hevisaurusten maailmaan, mutta toisaalta on ihan pikkuisen ikävä noita lastentapahtumia... Tuulia on herkullisen värinen.

  VastaaPoista
 2. Me päädyttiin eilen Iihin sattumalta kattomaan Hevisauruksia, vaikka olin eka kerran ees kuullu niitä sitä edellisenä iltana Kuluma-baarissa Oulussa. :D Neitokainen tykkäsi kans, vaikka antoi muutama päivä sitten meijän luulla, että ainoa musiikki josta pitää, on Beethoven. Ja me vanhemmat uskottiin kaikki! :D

  VastaaPoista
 3. Onpas tosiaan räyhäkkää lankaa. Tunnen kovasti viehtymystä noin voimakkaan väriseen lankaan. Se on vähän outoa tuntien minun värimaun ja kaipuuni rauhallisia sävymaailmoja kohtaan. Kaipa se energisyys viehättää tai ehkä mun mieltymykset ovat hiljalleen kääntymässä päälaelleen :D

  VastaaPoista
 4. Pssst. Olet voittanut arvonnan, mitä ei koskaan käyty.
  Tuuppaatko sähköpostilla niin avaudun lisää.

  VastaaPoista
 5. pikkusisko: en liiemmin tykkää lastenmusiikista, mutta Hevisaurus sopii meille vähän vanhemmillekin

  tiina: meidän piti kans mennä iihin keikalle, mutta se olikin sitten loppuunmyyty.

  tess: värimaku vaihtelee. välillä rauhallisempia ja välillä räyhäkkäämpiä. kumpaakin tarvitaan.

  wrs: tämäpä mielenkiintoista. laitan postia

  VastaaPoista
 6. Mielettömän hienoa lankaa! Nuo värit saavat ihan kuolaamaan, vaikken paljon kudokaan. Katselisin lankoja loputtomiin nauttien vain väreistä.

  VastaaPoista
 7. Upeen väristä lankaa!!!

  VastaaPoista
 8. Allekirjoittanut oli myös paikan päällä, mutta oli liian ujo tullakseen sanomaan "hei". Hyvällä mielikuvituksella tosin voin erottaa keskimmäisen tenavan pään yleisön joukosta alemmassa kuvassa : )

  VastaaPoista