tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

Miksi teit?Tyttö hyvä, opettele käyttämään mittanauhaa! Toisaalta, seuraavalla kerralla tiedän korjata pari muutakin seikkaa kuin pelkästään ympärysmitan.

Ja seuraavalla kerralla on pari kivaa kaveria mukana.15 kommenttia:

 1. voi kurjuus..joudut käyttää nyt luovuutta urakalla! mutta silti pakko sanoa, että ihanaa kun joku bloggaa myös mokat eikä pelkkiä ihanuuksia, lohdullista, kiitos;)! nauratti nuo kuvat teksteineen:). saas nähdä onko itsellä edessä samanmoisia tuntemuksia, jahka joskus maailmassa pääsen eroon oikean käden lastasta ja siteestä ja pääsen taas neulomaan..

  VastaaPoista
 2. Hih-hih, niin tuttua ;)

  Mut mistäs noin ihanat silmukkamerkit ovat tulleet?

  VastaaPoista
 3. paperipörriäinen: tää on joskus tätä. muka laskee ja mallailee ja silti menee metsään...no, otetaan harjoitusversiona :)

  laurar: silmukkamerkit tulivat ison veden takaa pookeh.etsy.com

  VastaaPoista
 4. Voi ei! No mutta, uudestaanneulominen ei oo ihan niin paha kun on noin suloisia merkkejä mukana. Ihania!

  VastaaPoista
 5. Kuinka useasti noin käykään täällä päin! Mallitilkku on tullut varmaan tehtyä kerran tai kaksi eläissäni, ja sitten onkin niitä neuleita vaikka kuinka joista osa on ali-, osa ylimittaisia. Neuleessasi on muuten huippuihana väri!

  VastaaPoista
 6. Aattelehan, jos lanka kutistuikin kutoessa. Mulla nuo vaatteet kutistuu usein pesussa! Noita apulaisia olisi mukava opetella kàyttàmààn. Nyt olen kutonut pikkuisia lapasia Kanadaan làhteville.

  VastaaPoista
 7. No voi mahoton! Ihanat silmukkamerkit!

  VastaaPoista
 8. Voi eiiii! Mistä tuollaisia aivan mahtavan suloisia Hello Kitty sammakkopuvussa- merkkejä saa! Sammakkofriikki tahtoo tuollaisen!
  XD

  VastaaPoista
 9. Eikös se nyt jotenkin tuosta...
  Värihän on ihan upottavan upea!

  VastaaPoista
 10. hannah: ja sillä toisella kerralla osaan korjata ne muutamat kohdat , jotka nyt olisivat harmittaneet

  Paula: langassa on kyllä ihan mahottoman hyvä väri

  lissu: kutistuvaa lankaa? juu, sitä sen täytyy olla!

  outi: eikö ookkin söpöjä? en osannut valita kummat halusin, joten otin molemmat

  usivs: pookeh.etsy.com, nyt näytti tosin sammakot olevan loou, kelpaisko dinosauruskittyt?

  pirle: siten että otamma puikot pois ja puramme ja teemme uudelleen. ei siihen muu auta. tai sitten laihdutamme joku 8 kiloa. veikkaan että uudeleen neulominen on helpompi ja nopeampi vaihtoehto

  VastaaPoista
 11. Voi olin hämmästynyt kun sinulle kävi noin kun meille tavallisille käy useinkin vääriä kokoja. Nyt joku muu saa varmaan tuon neuleen lahjaksi♥

  VastaaPoista
 12. iiih miten söpöjä silmukkamerkkejä! <3

  VastaaPoista
 13. Voi ei. Kiva kullaa mokistakin :) hauskasti ainakin niistä kerrottu! Eiköhän kaikille käy noin jossain vaiheessa, tai sitten niin että tulee säkki eikä sopiva neule.

  VastaaPoista
 14. Ihanan värinen jakku, mutta älä välitä. Samoin kävi mun villatakkini kanssa, jää eteen 10 cm:n aukko, mitä niillä napeilla enää virkaa. Kuvassa villis tyttöni päällä, hän on vähän hoikempi minua.

  VastaaPoista