maanantaina, toukokuuta 31, 2010

Väri-iloittelua

Sunnuntaina virkkasin irtolappuset kiinni täkin alkuun. Täkki on kasvanut jo liki meidän ruokapöydän kokoiseksi. Paloja oli viime laskennassa 139 ja muutama on senkin jälkeen tullut lisää. Kyllä se tästä, hoen itselleni.


Palkkapäivän kunniaksi päätin hankkia jotain kivaa ja kaunista itselleni. Nämät Pipin lautaset ja tekstiilit saivat pääni aivan sekaisin. Sen essunkin olisin halunnut ja paljon muutakin. Tai vaikka kaikki. Oulusta näitä löytyy esim. Coloresta.

Eikä siinä vielä kaikki. Postipoika oli vihdoin ja viimein raahautunut meidänkin laatikolle. Tuomisinaan kankaita. Kauniita, vaikkakaan en tajua miksi olen tilannut ruskeasävyisiä kankaita? Mulla ei ole vielä ihan tarkkaa tietoa mitä näistä tulee, mutta jonkun kivan hamosen tahi essun voisi värkätä. Palat ovat half-yard eli semmoset 45x110 cm.

Myös siippa oli saanut postia. Sisällä oli tietty jotain käsittämättömiä mopo-osia, mutta kuori oli erityisen hauska. Tai sitten se on hankkinut Tamagotchin tai jotain.

Kävin 1/10 hehtaarin tiluksillani tsekkaamassa tilanteen. Tuloksena saavillinen juolaheinää ja valvattia. Positiivista on se, että retiisi on noussut. Samoin herne näyttää elonmerkkejä kuten kähäräendiivikin. Muut ovat hiljaisempia. Harakat yrittävät viedä sipulit.

22 kommenttia:

 1. Tuo kukkatäkki on aivan ihana, todellista väriterapiaa.

  VastaaPoista
 2. Haa, kyllähän se edistyy vaikka välillä meinasit luovuttaa :)
  Jaksa,jaksa, se näyttää niiiin ihanalta!

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen kuolannut siellä Coloressa. Palkkapäivä lähestyy! Kankaat, erityisesti ruskeat :), ovat hienoja. Ja kuule, paina menemään täkkisi kanssa. Siitä tulee kerrassaan UPEA.

  VastaaPoista
 4. Täkistä tulee ihan järettömän hieno! Ja kyllä siipan kannatti tilata mopo-osia ihan tuon kuoren takia!

  VastaaPoista
 5. marja a: pitää aina kattoa näitä kuvia kun iskee uskon puute

  sara: täähän on kuin jostain urheiluselostuksesta: jaksaa, jaksaa! :D

  outi: no, minä menen virkkaamaan. jos taas pari saisi aikaiseksi

  pikkusisko: kiitos kannustuksesta! miksiköhän täällä kotomaassa kuoret on tylsiä? aattele kun tommosessa kuoressa tulisi esims. sähkölasku.

  VastaaPoista
 6. Hieno tuosta tuloo, malta jaksaa :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi20.40

  Ihanat lautaset! Onko tuo pötä- vai pyyheliina niitten alla ? Kaunis.
  -äiti-

  VastaaPoista
 8. Hienoa että päätit jatkaa täkkiä :) Käy kurkkaan blogistani, mulla on noita samoja astioita, murokulhoja, mukeja, mehukannu ja iso pullea teepannu.

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus: tuo peitto on ihan huippu, samoin nuo teidän suuntaumiset perheessä.
  Meillä naureskeltiin tänään miehen ostojamyynti-osastolle ja minun blogi-ja neulegrafitti-innostukselle. Pääasia lienee, että pontta ja puhtia on johonkin asiaan. Iloa virkkuuseen,kohta peitto on valmis! AH!

  VastaaPoista
 10. Siis suuntautumiset!

  VastaaPoista
 11. Ihanalta näyttää peitto, hyvä siitä tulee :) (hyvähän täältä on aina huudella kun itse ei tarvitse olla värkkäämässä) ;) mutta varmasti lopputulos palkitsee.

  VastaaPoista
 12. Voi kuinka mukavaa täkki valmistuu;)Sinussa on sisua. Minulle tulee aina erittäin hyvämieli kun tulen sivullesi. Saan kokea todellista väriterapiaa.Minä kun olen niin tylsä enkä osaa ottaa kaikkia ihania värejä käyttöön.Noita astioita oikein kuolaan ovat ihania ja samoin kankaat.

  VastaaPoista
 13. helena: pitää yrittää ja toisaalta jos tulee väsy niin jatketaan myöhemmin

  äiti: se on pyyheliina. olisi ollut pöytäliinakin, niin ihana, mutta kalliimmanlainen

  sufferiina: enkä käy enkä! näppäimistöä on katos varjeltava katsumiselta. (no käyn kuitenkin...)

  rva pioni: siippa on kaulaansa myöten uponnut ebay pauloihin.

  minna: tähtään siihen lopputulokseen ja kiroan ohutta lankaa ja koukkua!

  VastaaPoista
 14. sirkkis: ääh, et sinä ole tylsä. kaikilla on ne omat värinsä jotka tuntuu hyviltä. muitakin voi välillä ihastella vaikka tietääkin ettei ne oman maailmaan taivu

  VastaaPoista
 15. On kyllä niin pal hieno toi tuleva peitto, ihan ihastuttavan ihana !!!

  VastaaPoista
 16. Tsemppiä vaan värikimarailottelun kokoamiseen!
  Mustapohjainen kukkakangashankintasi vetosi minuun :)

  VastaaPoista
 17. Hyvän näköinen tulee tuosta täkistä. Omani on vielä enemmän kesken. Kasassa vasta 40 palaa, mutta sekin edistys, kun huomaan, että muillekin siitä on muodostunut ikuisuusprojekti. Tsemppiä edelleen työstämiseen!

  VastaaPoista
 18. Aivan ihanan herkulliset värit tulevassa täkissä :)

  VastaaPoista
 19. Väriterapiaa parhaimmillaan!
  Poikalapsi söi aamulla herneen partsilta. Ei voi edes verrata ostoherneisiin.Varsinkaan kun tuoreita ei edes vielä myydä.

  VastaaPoista
 20. Mahtavan näköinen peitto, siitä tulee upea.

  VastaaPoista
 21. ihanaihana peitto:)! sinnikkyyttä sen loppuunsaattamiseen! t. eräs, joka innolla aloittaa, aloittaa uutta ja taas aloittaa ja oho, uutta taas ja plop, yksi valmis ja eikun uutta projektia tulille;)..

  VastaaPoista
 22. Tuo täkki on kyllä aivan ihana! Niin ihanat värit että. Onko sille jo paikka valmiina suunniteltuna?

  VastaaPoista