torstaina, toukokuuta 13, 2010

Ei paha

Ei ollenkaan. Oikeastaan erittäin hyvä. Viime talvi tuntui niin loputtoman pitkältä ja ankealta. Tuntui ettei kesä tule koskaan ja mittarissa oli kuin liimattuna -20°. Mutta eipä ole enää. Eipä ei.

Krookukset ovat vallan villiintyneet, ja tämän päivän aikana kukkapenkeissä on kasvettu kohisten. Merikin aukesi eilen ja on nyt huikaisevan sininen.

6 kommenttia:

 1. Ihana, ihana sininen! Puikoilla ja kukkapenkissä, luulisin että meressä myös :) Kuules, luulen ettei se Kaikukukka lepää laisinkaan rauhassa, vaan hulmuaa jonkin signorinan kaulassa suurissa seikkailuissa.

  VastaaPoista
 2. Mitäs mitäs sinistä nyt teet ??? ihana on sininen kohta saa varmaankin ihastella tuotostasi ?!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9.17

  Täällä myös Kesä. Tuntuu mukavalle kun voi mennä ulos vaikka yöpaidassa, ei palele.
  Eilen aamulla mittari näytti 5 ja kohta kohosikin taas 20.
  Maasta pursuilee krokuksia ja pikkutulppaaneja; kaikkia eivät myyrät ole nyt syöneet ; ja koivuissa on pienet lehdet. Viimeöinen sade teki hyvää.
  Tuo huivi taitaa olla merensininen ?
  -äiti-

  VastaaPoista
 4. jasmiina: musta kans tuntuu että se huivi vaan vaihtoi lennossa omistajaansa. totesi että roomassa on kivempi kuin jossain patelassa....

  kikka: pitsihuiviahan tästä on tulossa. ei tule itselle, väärä väri, lähtee sitten joku päivä Casperiaan,Italiaan.

  äiti: kyllä se meri on intensiivisempi sininen. ja meillä myyrä koittaa tehdä parhaansa. laitetiin chiliä ja mustapippuria penkki täyteen. ei ole sen jälkeen näkynyt.

  VastaaPoista
 5. Sullon kaikki samaa sävyä. Kukat, meri, käsityö, taivas. Chili penkissä kuulostaa aika ankaralta. Laitoitteko vesikupin viereen?:)

  VastaaPoista
 6. outi: mietin ensin eläinystävällisempää suhtautumista eli ampumista hirvikiväärillä, mutta se ulinan (pojat) määrä ylitti sietokynnyksen ja siirryttiin ilkeämmän suunnitelman pariin. toistaiseksi toiminut

  VastaaPoista