tiistaina, huhtikuuta 06, 2010

Pidä huivista kiinni Tatjana!

Käytiin viettämässä pääsiäistä mummolassa. Menomatkalla tuli piiiitkä jono autoja vastaan ja tulomatkalla taas sama jono. Mummolassa oli ohjelmistossa kummipojan kutittelua, pilkkimistä, mämmin syöntiä ja kiikkutuolin keinuttamista. Seppälän kirppiskin tuli tsekattua (kallista, Karhulan lasitölkki ilman kantta 23,- hah hah, pitäkää tunkkinne!) sekä projekti Koulu, hyvin oli edennyt.

Ennen mummolaan menoa valmistui yksi huivi.


Aeolian

Malli: Elizabeth Freeman/Aeolian
Lanka: Wetterhoffin Silvia, yksi vyyhti
Puikot: 3 mm
Fiilis: jestapajepulis

Leikin upporikasta ja rutiköyhää ja lisäsin kaksi mallikertaa lehtikuviota. (Vähänkö jännitävä elämä mulla.) Uhkapelionni oli myötä kun lanka riitti kuin riittikin. Ilman niitä lisäyksiä huivista olisi tullut pieni. Eihän se mikään iso ole nytkään, mutta tällä mennään.

Mummolareissulla melki valmistui seuraavakin tuotos, vielä olisi kahdeksan kierrosta ja päättely.

Niin ja anopinkieli on päättänyt kukkia tänä vuonna. Viime vuosi jäikin väliin kun pienin terminaattori kävi katkomassa kukkavanan.

20 kommenttia:

 1. On se vaan upea! Mullakin todo-listalla, sitten joskus...

  VastaaPoista
 2. Ihan käsittämättömän kaunis!

  VastaaPoista
 3. Hooh, mitä kuvioita, kiemuroita ja kasvustoja!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis huivi. Pitäis opetella kutomaan lontoon kielellä...

  VastaaPoista
 5. altocumulus: juu, tää oli ihan kiva malli. paitsi toi lehtikuvio meinas tulla ulos korvista. sama kuvio kun on harunissa, ja niitä tuli tehtyä kaksi...

  helena: kiitos, täytyy myötää että tästä tuli kivempi kuin odotinkaan

  pirle: huivissa oli monenmoista kuviota, eipähän mennyt pakkopullaksi

  katsula: lontoon murteella tekeminen ei ole vaikeaa. ohjeessa on kaaviot ja kaikki, hyvin vähän sanallisia ohjeita

  mari: en mäkään tiennyt että anopinkieli kukkisi. mutta niin vaan se väänti ekan kukkavanan seittemisen vuotta sitten ja on sen jälkeen kukkinut joka kevät. lukuunottamatta mainittua äksidenttiä. kukka on pieni kielon tyyppinen. ei paljoa minkään näköinen mutta tuoksu on voimakas, orkideamainen. hyvä tuoksu minun mielestä.

  VastaaPoista
 6. Ihana huivija väri hurmaavaa. En ole koskaan nähnyt anopinkielen kukkaa, mahtava.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis huivi. Kunpa itelläkin riittäisi taidot, mutta ei ainakaan vielä. :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis on huivi!! Kunpa joskus itselläkin riittäis kärsivällisyys moiseen, ehkä joskus vielä.

  VastaaPoista
 9. Oih, mikä huivi! Ihana väri ja malli. Hulmuava pitsihuivikuva on neuleblogien "herkkua".

  VastaaPoista
 10. Vitsi mikä taidonnäyte!

  VastaaPoista
 11. Mahtava päivitys, kun otsikko, pitäkää tunkkinne ja terminaattori ovat sanoja, joita en ole kuullut kuin poikaystäväni käyttävän :D Mitenhän sinulla sattuikaan noita noin monta tähän.

  Ja Aolian on tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 12. Täh, kukkiiki anopinkieli?! Tai siis tietysti kukkii, kun maapallolla on pysynyt ja jälkeläisiä tuottanut, mutta enpä ole koskaan nähnyt saati tullut ajatelleeksi, että tottahan viherkasvitkin kukkivat.

  VastaaPoista
 13. Ei nàytà tàmà bloggeri tykkààvàn kommenteistani. No kehun sinua kohta sitten ihan livenà!

  VastaaPoista
 14. studio-sirkkis: ei se kukkiminen niin tavatonta taida olla, työpaikankin anopit vääntävät kukkaa, kumpikin.

  emmanuelle: ei pitsin neulominen niin vaikeaa ole, tarkkaavaisuutta ehkä vaaditaan. ja turnauskestävyyttä :)

  katjuska: nopsempaa tämmönen huivi nyt tulee kuin joku villapaita tai -takki!

  tellu: pitsihuivien kuvaaminen on aika vaikeaa. kun haluaisi mukaan sen kevyden ja ilmavuuden.

  paula: kiitos! ei tämmönen nyt niin vaikeaa ole.

  iida: hih!

  ilona: kukkiipa hyvinniin, ja tuoksu on huumaava!

  lissu: no jonkun kommentin kuitenkin päästi läpi. saatapa nähdä kyseisen huivinkin livenä. mutta eipä siitä sen enempää....

  VastaaPoista
 15. Kyllä minäkin ihmettelen tuota anopinkielen kukkaa.. Ja huivia kanssa. Minä kun en yleensä syty näihin pitsihuiveihin, mutta tuo on kyllä makea!

  VastaaPoista
 16. Huivi on kaunis ja niin kauniin värinenkin ;-). Tahtoo kans. Huivin neulominen ehkä sujuisikin, mutta anopinkielen 'kukittaminen' ei. Ei voi kuin ihmetellä.

  VastaaPoista
 17. Aivan ihana Aeolian! Mulla kostautu Shetlantilaisen kanssa upporikas ja rutiköyhä-leikki ja jouduin purkamaan. Jotenkin niistä huiveista haluaisi edes pikkuisen isomman kuin mallissa.

  Anopinkieli ei ole kyllä meillä kukkinut koskaan, aika viherpeukalot olet :)

  VastaaPoista
 18. Jos ymmärtäisin noita kuvallisia ohjeita, niin heti kokeilisin -on vaan niin hieno huivi! Mutta en siis ymmärrä ollenkaan, pitää varmaan perehtyä aiheeseen joskus.

  VastaaPoista
 19. Ensivierailulla blogissasi, ja tulen kyllä toistekin! Kauniita neulomuksia ja muutenkin blogisi henkii hyväntuulisuutta! :)

  Aeolian on ihana. Aion minäkin neuloa sellaisen. Joskus.

  Meillä asui anopinkieli viisi vuotta, eikä se kyllä kukkinut kertaakaan. Ensimmäistä kertaa minäkin kuulen että ne ruukaa kukkiakin!

  VastaaPoista
 20. Anonyymi3.45

  Die Auswahl an Anhängern ist riesengroß und die thomas sabo online shop deutschland Wahrscheinlichkeit, dass jemand genau das schmuck thomas sabo gleiche Bettelarmband wie man selbst trägt, ist verschwindend ohrringe creolen gering. Auch nach vielen Jahren noch begeistert das Bettelarmband seine Besitzer. Es strahlt einen ganz eigenen thomas sabo uhren billig Charme aus und kann sowohl Glückssymbole, Armband mit Anhänger als auch Liebesbezeugnisse, Freundschaftszeichen oder thomas sabo schmuck günstig einfach modische Akzente beinhalten. Je nach dem, thomas sabo schmuck wie man es schmückt, kann es elegant, sportlich, modisch, thomas sabo charm club anhänger schlicht oder ausgefallen wirken. Es passt sich auf diese Weise immer wieder dem Anlass und dem gewählten thomas sabo shop Kleidungsstil an. Manche Trägerinnen weisen nach einiger Zeit zuhause eine richtige kleine Sammlung an Anhängern thomas sabo engelsflügel auf, um das Bettelarmband immer wieder neu schmücken zu können. So bleibt es auch nach langer Zeit immer noch interessant und kommt niemals aus der Mode. Der Design- und Produktionsprozess bei der Life Kollektion ist sehr ähnlich wie bei der Oliver Weber Kollektion.

  VastaaPoista