tiistaina, maaliskuuta 16, 2010

Kipu.

Ei leikkikaveria.


Ei silittäjää.


Unohdettu.


Hylätty.


Yksinäinen.


Epäkunnossa. Äkäinen. Turhautunut.

15 kommenttia:

 1. No mutta! Muistan, ajattelen, silitàn virtuaalisesti jne... Ja neljàn viikon kuluttua yritetààn piristàà sinua vaikka hyvàllà punaviinillà.

  VastaaPoista
 2. Voi kurja, onko se surullisen kuuluisa kevätmasennus rantautunut sinne? Toivotaan ajankulun auttavan! Aina ei voi jaksaa, niin se vaan on.

  VastaaPoista
 3. lissu: kuulostaa hyvältä. Eihän siellä ole sitten -25 astetta pakkasta?

  erika: tää on fyysistä ja sitä koitetaan parantaa 2400 milligrammalla buranaa päivittäin. ei pysty tekemään oikein mitään ja sekös ottaa koville!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanan väristä olet kehrännyt. Huokaus... voi kun minäkin oppisin... huokaus.

  Osaisitko antaa vinkkiä miten pääsisin alkuun? Rukki olis kun vaan toetäisi mitä tekisin ;O

  VastaaPoista
 5. No höh, toivottavasti kuntoudut pian!

  VastaaPoista
 6. No voi. :( Pikaista paranemista. Jos ei voi tehdä, niin täytyy sitten vaan haaveilla ja ihailla värejä, tai olla vaan. Sekin on välillä hyväksi.

  VastaaPoista
 7. Paranehan pian. Minä opettelin töissä käyttämään hiirtä vasemmalla kädellä, ku alko ilmenemään lievää kipuilua oikeassa kädessä...olis ihan kamalaa jos ei vois tehdä käsillä mitään.

  VastaaPoista
 8. Mulla viime aikoina vähän samanlaista turhautumista ilmassa...tekisi mieli tehdä kaikenlaista, mutta esim. neulominen kostautuu heti:(
  Että tiedän tasan tarkkaan miltä susta tuntuu...koitetaanhan kestää!

  VastaaPoista
 9. kesänlapsi: jos lähipiirissä ei ole ketään niin kokeileppa vaikka you tube videoita, "spinning with the wheel" hakusanoilla pääsee jo eteenpäin

  pikkusisko: kyllä se tästä. joku päivä. toivottavasti pian...

  morso: varmasti se pysähtyminenkin tekee terää, mutta kun ei nyt haluaisi

  amelie: mulla oli vuosia sitten käsi kipsissä 6 viikon ajan. Oli lievästi sanottuna tylsää.

  iinu: pittää vaan sinnitellä, kyllä se tästä iloksi vielä muuttuu. ja sitten pitäisi muistaa pysyä värkkäämisen kanssa kohtuuden rajoissa. tosin tää mun juttu ei nyt suoranaisesti johdu värkkäämisestä.

  VastaaPoista
 10. Voiko olla huonolla tuulella, jos omistaa noin kauniin rukin? No joo, ehkä. Onneksi se menee yleensä ohi.

  VastaaPoista
 11. No voi surkea! Ja jotenkin lamaannus iskee ihan tänne asti, kun niin osasit tuon asian esittää kuvillasi hyvin. Käsityö parat! Soile-rukka! Minkähän suomalaisugrilaisen teholoitsun täältä osaisi sinulle lähettää...

  VastaaPoista
 12. Höh, kipu on tylsä vieras. Kutsumatta aina tulee, epäkohteliaskin.

  Yritä jaksaa sen kanssa. Parane pian!

  VastaaPoista
 13. Onneksi joskus joku muukin kuin minä...

  Olehan vain ja öllöttele, kyllä se mieli siitä vielä mettä keittää.

  VastaaPoista
 14. Voi sentään, pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 15. Anonyymi4.09

  Die Auswahl an Anhängern ist riesengroß und die thomas sabo online shop deutschland Wahrscheinlichkeit, dass jemand genau das schmuck thomas sabo gleiche Bettelarmband wie man selbst trägt, ist verschwindend ohrringe creolen gering. Auch nach vielen Jahren noch begeistert das Bettelarmband seine Besitzer. Es strahlt einen ganz eigenen thomas sabo uhren billig Charme aus und kann sowohl Glückssymbole, Armband mit Anhänger als auch Liebesbezeugnisse, Freundschaftszeichen oder thomas sabo schmuck günstig einfach modische Akzente beinhalten. Je nach dem, thomas sabo schmuck wie man es schmückt, kann es elegant, sportlich, modisch, thomas sabo charm club anhänger schlicht oder ausgefallen wirken. Es passt sich auf diese Weise immer wieder dem Anlass und dem gewählten thomas sabo shop Kleidungsstil an. Manche Trägerinnen weisen nach einiger Zeit zuhause eine richtige kleine Sammlung an Anhängern thomas sabo engelsflügel auf, um das Bettelarmband immer wieder neu schmücken zu können. So bleibt es auch nach langer Zeit immer noch interessant und kommt niemals aus der Mode. Der Design- und Produktionsprozess bei der Life Kollektion ist sehr ähnlich wie bei der Oliver Weber Kollektion.

  VastaaPoista