sunnuntaina, joulukuuta 13, 2009

Jurahevin kuninkaat

Menin ja ostin joulukuusen. Jospa se joulufiilis siitä pikkuhiljaa hiipisi nurkkiin?

Samalla kaivelin varastosta vuosia palvelleen Ikean valokranssin, joka sitten tänä jouluna sanoikin yhteistyösopimuksen irti. Hetken aikaa kirvattuani leikkasin valoköynnöksen pois ja sen alta paljastuneeseen kehikkoon kieputin havuköynnöstä. Ja valot ja parhaimmat lasipallot. Havu on toki tekotekoa, koskapa kranssi sijaitsee ruokapöydän päälle. Vaikka Muumit syövät havunneulasia talviunilleen mennessä, en itse halua niitä ruokaani.

Mutta mitens Jurahevi tähän sitten liittyy? Meidän pojat ovat menneet aivan sekaisin Hevisauruksista. YouTuben avustuksella on opeteltu ulkoa jo Jee Hevisaurus. Itse on hauska huomata tuttuja melodiakulkuja sekä tapoja soittaa. Kiss, Gary Moore ja Iron Maiden sekä Mötörhead löytyvät. Onpa myös Nightwishin Ocean born -levy kuunneltu tarkkaan. Seassa on perinteisempiäkin lastenlauluja hevipoljennolla soitettuina sekä minua syvästi liikuttava Viimeinen Mammutti. Suosittelemme lämpöisesti!

8 kommenttia:

 1. Ui, miten komia kranssi!

  VastaaPoista
 2. Tuo kranssi katossasi on oikea joulunkruunu ja täynnä jalokivia, ihana.

  VastaaPoista
 3. Tuo kattokranssi on ihana ja noista Hevisauruksista minnen ymmärrä mittään.

  VastaaPoista
 4. Ihana kattokranssi! Tuosta saan idean koristella omaanikin lisää. Vielä kun löytäisi sopivat valot.

  VastaaPoista
 5. Upea kattokranssi. Hyvä innovaatio!Joulun taikaako on aina vähintään yhden jouluhärpäkkeen valojen sippaaminen?;DDD Ja noi Hevisaurukset sai täti-ihmisen jalan vispaamaan:)

  VastaaPoista
 6. sannu: kyllä se joulumieliharakka tästä kiksit saa

  studio-sirkkis: paljon enempää siihen ei mahdukaan ettei rysähdä katosta alas :D

  satup: pojat istuivat hipihiljaa stereodin ääressä ja kuuntelivat korvat höröllään. kyllä se silloin asiansa ajaa

  katriina: meillä on köökissä katonrajassa pistorasia, jonne tämän johdon saa vedettyä. parasta asiassa on se että ko. pistorasiaan tulee virta tavallisesta valokatkasijasta ettei tartte könytä sinne katonrajaan

  villalankala: ensimmäistä kertaa lastenmusiikkia jota sietää kuunnella useammankin kerran ilman että silmät menee kieroon. tosin huomaan välillä hyräileväni "hyvää yötä viimeinen mammutti, on aika mennä nukkumaaaan..." ett' tiijä sitä sitten

  VastaaPoista
 7. Mitàhàn ne poijat arvelee itàmaan viisaista miehistà, jotka kamelinsa kanssa matkustivat ihan Ouluun asti? Ovatkohan liian sàyseità? Mistàhàn sais sen Julman Heroteksen kiinni? Kranssi on niin teitin nàkòinen, ettà.

  VastaaPoista
 8. Näyttävä kranssi!

  VastaaPoista