lauantaina, marraskuuta 28, 2009

Valoa pimeyteen

Niin, mistähän sitä saisi? Aurinkoon ei voi luottaa, vaikka se eilen vähän yrittelikin. Paino sanalla vähän.

Pittää sitten repiä riemu joistain muista asioista. Kuten vaikka siitä että Taina kävi tuomassa kassillisen täyttä herkkua Saksanmaalta.

Vasemmalla oranssia silkin ja merinon sekoitetta. Silkki on siinä omina suikaleinaan ja merino omanaan. Silkki kiiltää mukavasti matan merinon seassa. Oikealla on taasen silkin ja vauvakamelin sekoitetta. Jumalaisen pehmeää, ihanan kiiltävää ja kaikkea ihanaa muutenkin. Kuitenkin se parhaista ihanuuksista ihmeellisin on tuossa alhalla oleva malvan värinen pallo. Se on mulperisilkkiä. Tartteeko edes sanoa miten ihanaa? On todella harmi ettei niitten tuntua voi liittää kuvaan mukaan.

Lisäksi paketissa oli vielä tumman ruskeaa corriedalea, jota mulla alkaa olla sen verran paljon että villoista voisi kehrätä langat paitaan. Corriedalen villa on kivan vivahteitakasta, värjäämätöntä kun on. Siitä tulisi varmasti kiva palmikkoneule.

Tovin toki kestää ennenkuin nämä pääsevät rukin rullalle pyörimään. Rukilla on tällä hetkellä menossa mustaa silkin ja merinon sekoitetetta. Yhteensä kuitua on n. 200 g ja ensimmäistä sataa grammaa on nyt kehrätty kohta kaksi viikkoa. Sen siitä saa kun tekee ohkasta lankaa.

9 kommenttia:

 1. Oi. Näyttää ihanalta, sormet syyhyää jo kuvasta katsellessa.

  VastaaPoista
 2. Ilahduttavan näköistä, mistään ei ole kokemusta - edes sormituntumaa. Voin kyllä mielikuvitella ihanuudet. Odotan kokemuksiasi :)

  VastaaPoista
 3. Tuo piristi tänne ruudun taakse:D Ihania on!

  Itse olen yrittänyt piristää itseäni istumalla aamuin illoin kotona kirkasvalolampun edessä seurauksella, että naama punottaa ja naapuri kertoi toiselle naapurille, joka puolestaan kertoi minulle, että meillä kasvatetaan hasista. Juu, meillä taitaa tuo hamppu olla lankana;) Sainhan makeat nauru:DDD

  Kehruuiloa!

  VastaaPoista
 4. No kyllä noista jo riemu repeää!
  Voi että, kun minä en vieläkään osaa kehrätä, pöh...:(

  VastaaPoista
 5. wrs: nämät on ihania, en tiedä miten jaksan odottaa että saan edellisen pois alta

  pirle: silkkiä on aika helppo kehrätä. se on sellaista tahmeaa. ainao että se "leviää" eli topsi ei meinaa pysyä kasassa. kertaaminen on vähän hankalaa kun säikeet ovat niin luikkaita. mutta jos silkkiä käsiisi saat niin kokeile ihmeessä!

  villa lankala: kekseliäitä naapureita sinulla :DDD

  iinu: näitä paijaillessa alkaa jo suupieliä nykiä!

  VastaaPoista
 6. Näyttää ihanilta! Tuosta vauvakamelista varsinkin voi kuvitellakin helposti, miltä sen täytyy tuntua...

  VastaaPoista
 7. Kerittiin toissapàivànà Elenan kanssa yksi kàtòsiesi kehruukista, eikà voitu muuta kun huokailla ihanaa lankaa! Kynttilòità ja punaviinià, suosittelen! Ja paljon haleja tààltà sinne.

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa siltä, että noita olisi kiva hypeltää. Omaa kehruuharrastustani vasta aloittelen, en uskalla llähteä edes kokeilemaan (lue pilaamaan) moisia ihanuuksia.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi3.58

  Die Auswahl an Anhängern ist riesengroß und die thomas sabo online shop deutschland Wahrscheinlichkeit, dass jemand genau das schmuck thomas sabo gleiche Bettelarmband wie man selbst trägt, ist verschwindend ohrringe creolen gering. Auch nach vielen Jahren noch begeistert das Bettelarmband seine Besitzer. Es strahlt einen ganz eigenen thomas sabo uhren billig Charme aus und kann sowohl Glückssymbole, Armband mit Anhänger als auch Liebesbezeugnisse, Freundschaftszeichen oder thomas sabo schmuck günstig einfach modische Akzente beinhalten. Je nach dem, thomas sabo schmuck wie man es schmückt, kann es elegant, sportlich, modisch, thomas sabo charm club anhänger schlicht oder ausgefallen wirken. Es passt sich auf diese Weise immer wieder dem Anlass und dem gewählten thomas sabo shop Kleidungsstil an. Manche Trägerinnen weisen nach einiger Zeit zuhause eine richtige kleine Sammlung an Anhängern thomas sabo engelsflügel auf, um das Bettelarmband immer wieder neu schmücken zu können. So bleibt es auch nach langer Zeit immer noch interessant und kommt niemals aus der Mode. Der Design- und Produktionsprozess bei der Life Kollektion ist sehr ähnlich wie bei der Oliver Weber Kollektion.

  VastaaPoista