lauantaina, marraskuuta 14, 2009

Suurproduktio

Eräs suurprojekti on nyt valmis.

Sain vihdoin ja viimen kehrättyä viimeisenkin Hilla-topsin. Nyt on yhteensä n. 300g ja n. 810 metriä navajokerrattua lankaa vaikkapa sukkia varten. Kuituna on superwash merinovillaa, jota oli erityisen mukava kehrätä. Tosin ei se kyllä villalle tunnu. Aapramikin oli niin reippaana ettei tarvinnut sille paasata mittään.

Tosin navajokertaamisessa riittää vielä opeteltavaa. PItää aikalailla säädellä remmiä että rulla vetää sopivan tiukasti lankaa. Remmi meinaa jäädä aina liian löysälle, jolloin rukki ei vedä, ja lankaan tulee hirmuisesti kierrettä. Toinen vaihtoehto on sitten se liian löysä. Kun nyt löytäsi sen sopivan säädön.

Nyt taidan kaivautua peiton alle ja toivoa ettei lapset kaahottaisi kovin. Nukuttaisi niin makiasti. Sitten voisi arpoa tekisinkö huopalaukun loppuun vaiko ompelisin kolme viikkoa sitten leikatun trikoomekon. Vai tekisikö molemmat.

9 kommenttia:

 1. Ai että ovatkin kauniita katsella, njam.

  VastaaPoista
 2. Tulee aurinkoiset sukat. Onkos siellà ulkona lunta, jotta poijat vois riehua siellà? Baci

  VastaaPoista
 3. On taas värivitamiinia kaamokseen :) Muhkean määrän olet jaksanut kehrätä. Jaoitkos topsin vai nyhditkö suoraan? Vyyhdit ovat mukavasti eri sävyisiä.

  VastaaPoista
 4. Voi että kuulostaa ihanalta. Siis ne unet ja siitä pois päin. Sullon kuule hyvin asiat. :)

  VastaaPoista
 5. Upeat langat jälleen olet jälleen kehrännyt! Tässä tulee rukkikuume kun tuo perintökalleus ei suostu toimimaan kenenkään kanssa. Unet teki eetwarttia, otin kahden tunnin päikkärit tuossa aikasemmin päivällä:)))

  VastaaPoista
 6. Ihania! Minulla on navajossa sama ongelma, rulla ei vedä lankaa, vaikka normaalisti kehrätessä vanhus toimii hyvin. Kiristäminenkään ei enää auta, kun alkaa olla jo ihan tapissa. Pitäisiköhän vaan kokeilla lyhyempää narua?

  VastaaPoista
 7. annikainen: näissä on mukavat värit tämmöiseenharmaaseen aikaan

  lissu: ei ole lunta ei. kovasti odotetaann

  pirle: kyllähän tähän muutaman tovi meni. Nyhdin suoraan topsilta rullalle. ensin vähän mietin että jos olisin kehrännyt kaikki omille rullileen ja sitten kerrannut ne keskenään kolmisäikeiseksi.

  outi: pitkään ja hartaasti olin piilossa peiton alla, mutta nukkumattia ei sitten kuitenkaan näkynyt. pääasia kuitenkin se että sai olla silmät kiinni eikä niin hirveästi ollut niitä häirintöjä

  villa lankala: päikkärit ovat kyllä niin ihana aisia kuin vain voi olla. harmi ettei meidän pienin suostu viikonloppuisin nukkumaan niitä. hoitopikassa vetää joka arkipäivä yli tunnin unet...

  VastaaPoista
 8. tiinav: Mä teen sen rukin remmin kanssa aina niin että veivaan lyhdyn eka lähelle pyörää ja sitten kiinnitän remmin mahdollisimman tiukkaan. Siitä sitä pystyy veivaamaan kumpaankin löysälle tai kireälle mukavasti

  VastaaPoista
 9. Anonyymi4.00

  Die Auswahl an Anhängern ist riesengroß und die thomas sabo online shop deutschland Wahrscheinlichkeit, dass jemand genau das schmuck thomas sabo gleiche Bettelarmband wie man selbst trägt, ist verschwindend ohrringe creolen gering. Auch nach vielen Jahren noch begeistert das Bettelarmband seine Besitzer. Es strahlt einen ganz eigenen thomas sabo uhren billig Charme aus und kann sowohl Glückssymbole, Armband mit Anhänger als auch Liebesbezeugnisse, Freundschaftszeichen oder thomas sabo schmuck günstig einfach modische Akzente beinhalten. Je nach dem, thomas sabo schmuck wie man es schmückt, kann es elegant, sportlich, modisch, thomas sabo charm club anhänger schlicht oder ausgefallen wirken. Es passt sich auf diese Weise immer wieder dem Anlass und dem gewählten thomas sabo shop Kleidungsstil an. Manche Trägerinnen weisen nach einiger Zeit zuhause eine richtige kleine Sammlung an Anhängern thomas sabo engelsflügel auf, um das Bettelarmband immer wieder neu schmücken zu können. So bleibt es auch nach langer Zeit immer noch interessant und kommt niemals aus der Mode. Der Design- und Produktionsprozess bei der Life Kollektion ist sehr ähnlich wie bei der Oliver Weber Kollektion.

  VastaaPoista