maanantaina, marraskuuta 30, 2009

Ilon pilkahdus

Lauantaina piti käydä Kärkkäisellä erään äärimmäisen ovelan tuotesijoittelun takia. Mullehan kato voi myydä melki mitä tahansa, kunhan pakkaus on houkutteleva. No, onhan se pesuaine myrkytöntä ja tuoksuu kivalle. Pääasia kuitenkin kait lienee se että se sai mut siivoamaan kylppärin.

Kärkkäisen jälkeen päätettiin kävästä Kontin kirpparin kautta. Ja se oli hyvä päätös. Vaikka en olekaan mitenkään uskonnollinen ihminen, olen päättänyt haluta jouluseimen. Siis se talli ja Maria, Joosef, Jeesus ja koko kööri. Noh, sellaisiahan ei kaupoissa ole tai jos on niin eivät innosta.

Mitäs Kontin hyllyssä sitten olikaan? No seimi. Juuri sellainen kuin olen halunnutkin. Tietäjät ja elukat puuttuvat, mutta kaikki muu, oleleellisimmat. Aivan käsittämätön tuuri. Eikä hintakaan päätä huimannut.
Florenceltakin tuli paketti, ja piti vesisateessa polkea postiin. Renkaatkin kun ovat olleet ehjinä, toistaiseksi. Nyt on corriedalea sen verran että paidan saisi. Lisäksi alpakkaa, harmaana ja toffeen värisenä. Vaikuttaa ensituntumalla hankalalta kuidulta.

9 kommenttia:

 1. Enpä minäkään ole sitten yhtään uskonnollinen, mutta poikaystävän kotona olen ominut jouluseimen rakentamisen... Se on hauskaa, varsinkin, kun siitä saa tehdä ison!

  VastaaPoista
 2. Kaunis seimi:) Kauniin hillityn väriset hahmot ja muutoinkin rauhallinen fiilikseltään. Hyvä löytö!

  VastaaPoista
 3. colibridreams: eiköhän sen seimen saa rakentaa kuka tahansa?

  villa lankala: juu tää oli hieno löytö. seimen katolla ja lattialla on ihan oikeaa sammalta ja taliin sinät ovat puuta. Nuot hahmot ovat keramiikkaa. Jeesus-lapsihan tosin laitetaan vasta joulupäivänä

  VastaaPoista
 4. Nämä seimijutut on menneet multa ihan ohi, vaikkakin lasten kanssa voisi olla kiva rakennella. Katolisissa maissa nämä ovat kai enemmänkin pop? löytö on kyllä kova, en muista nähneeni seimiä meillä juuri missään. Upea joulun ajan koriste!

  VastaaPoista
 5. outi: seimi kuuluu enemmänkin katolilaiseen perinteeseen. mutta kyllä niitä on näilläkin leveyspiireillä nähty. monet ovat tosin sellaisia "artek-seimiä" eli hyvin pelkistettyjä. kärkkäisellä oli seimiä, mutta niissä oli kaikki "osat" kiinni toisissaan. lisäksi oli paketti jossa oli ne kaikki ihmiset (ilman tallia), mutta ne ei olleet mun makuuni.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi3.56

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi21.02

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista