sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

Väsynyt, mutta niin onnellinen

Kehräsin kaksi päivää kässämessuilla, ja voe pojat oli lystiä! Vaikka loppumetreillä ei enää ääni kulkenutkaan ja hieman jo tursusi korvista ulos se modernin rukin taivastelu.... Kiitos kaikille, jotka kävitte moikkaamassa ja niille kans jotka tyytyivät hymyilemään kauempaa. Minusta oli niin ihanaa vain kehrätä ja kehrätä!

Kaverina minulla oli Ashfordin Joy-pystyrukki ja meistä tuli heti ylimmät ystävykset. Joy oli ihan nimensä veroinen, toimi kuin juna vessa, eikä tarvinnut säätää kuten vanhan rukkini kanssa. Melkein toivon että olisin rahoissani, oli se sen verran kiva pikku kaveri.

Kahdessa päivässä sain aikaiseksi pari sataa grammaa lankaa, kaikki ovat merinoa.

Oranssin teossa auttoivat Tuulia ja Taina, kiva kun kävitte!

Taustajoukkoina minulla oli raahelainen Lennun Paja, Lennu tuossa piileskelee silkkisten Manosien takana. Lennulle myös iso kiitos, otetaan joskus uusiksi?

Kun itse istuu rukin takana muitten pällisteltävänä ei paljoa kerkiä tuhlaamaan, siis tekemään hankintoja. Mutta jotain pientä kuitenkin: Noron Kureyon ja Silk Garden sukkalankaa (olen antanut Eisaku Norolle anteeksi) sekä Wetterhoffin Silviaa.

Lennulta sain lisäksi Manosin silk blendiä ja Colinetten JitterBugia.

Kyllä nyt kelpaa!

17 kommenttia:

 1. Mukavaa, että yhteistyö lainarukin kanssa pelitti:) Ihanaa lankaa olet messuilla kehrännyt ja ihan ihania lankoja olet ostanut ja saanut.

  VastaaPoista
 2. Messuilla ON hauskaa kehrätä! Ihmisten kommentit ja jutut ovat hauskoja, vaikka kieltämättä ne vois ymmärtää vähän vähemmällä, että rukkeja on erilaisia...

  VastaaPoista
 3. Olitko sinulla palmikot päässä? Oli hauska nähdä, vaikken uskaltanutkaan tulla juttelemaan. :)

  VastaaPoista
 4. Vielä en ole painanut tilaa nappia... jäin arpomaan olisko sittenkin se pienempi, aidosti matkamallinen Victoria kivempi. Oli toi Joy vaan niin söpö!

  VastaaPoista
 5. =) Ihania lankoja! Nuo sinun kehräämät aivan us-komat-toman kauniita!

  VastaaPoista
 6. Hyvinhän sinä pidit puolesi, etkä jäänyt vaille messuihanuuksia. Se rukki oli tosi söpö. Ja kehrääminen näytti leppoisalta touhulta. Kirppiksellä oli viikko sitten kaunis vanha rukki hintaan 40 e. En ostanut. En osaa kehrätä, enkä tiedä, olivatko kaikki osat tallessa. Onhan siinä hintaero tuollaiseen Joy-vempeleeseen.. Ehkä kuitenkin tuollaisen hankkisin, jos kehräämään pitäisi ruveta. Siis sitten kun rikastun.

  VastaaPoista
 7. Ilo lukea postaustasi; hersyvää ja mitkä hehkeät kehruutuotokset!

  VastaaPoista
 8. Oli hauska nähdä sinun kehräävän tuollaisella vempeleellä. :) Huvitti, kun joku mummu kysyi sinulta, että onko tuo se värttinä. :D Vaikka varmasti paljon tyhmempiäkin kysymyksiä ihmiset esittivät. ;) Toivottavasti äänesi palautuu pian!

  VastaaPoista
 9. Kunnon väriterapiaa noissa sinun langoissa!

  VastaaPoista
 10. Niin helpon näköistä oli siun kehrääminen messuilla, eikä lanka katkennut vaikka ihmisten kysymyksiinkin vastailit jatkuvasti, tai ainakin silloin kun mie sitä kehruuta vähän aikaa seurasin. Ja messusaaliskin on mittava!

  VastaaPoista
 11. Sari21.21

  Kehrääminen näytti tosiaan helpolta :) kivan videoklipinkin siitä sain aikaan. Jotenkin epäilyttää, ettei se ihan aloittelijalta noin sujuvasti tapahtuisi.

  VastaaPoista
 12. Täältä räkätaudin keskeltä hippa! Ei auttanut väriterapia tähän tautiin...

  ja kyllä, se lettipäinen rukin läpsyttelijä olin minä :D se sama joka sunnuntaina raakkui kuin äänenmurroksesta kärsivä poika. eikä se ääni kulje oikein vieläkään. ja siitähän työkaverit sitten jaksavat ja jaksavat ja jaksavat vääntää vitsiä.

  onhan sitä kehräämistä tullut harjoiteltua, mutta kyllä sen oppii, ei se mitään salatiedettä ole. sinnikkyyttä vain.

  VastaaPoista
 13. Ihania messuostoksia! Toivottavasti äänesi palautuu pian.

  VastaaPoista
 14. Kiitos neuvoista, joita sain lauantaina aamusella kehräämisestä. Löysin messuilta kehräysvermeitäkin, joten nyt täytyy odotella, että pääsen syyslomalla tutkimaan tarkemmin mummon vanhaa rukkia ja testaamaan onko se toimintakuntoinen.

  VastaaPoista
 15. Niinhän se sujui kuin elokuvissa! Sekä kehrääminen että kertaaminen. :-D

  VastaaPoista
 16. Vasta tànààn sain kuvasikin auki ja pààsin kommentoimaan! Oiskos jossain semmoinen tyòpaikka, jossa sais vain kehràtà? Tietysti hyvàn liksan kanssa. Baci

  VastaaPoista
 17. Ai se oli Tuulia, joka sinua lauantaina tuurasi! Nähtiin kun vaihdoitte paikkaa ja sinä lähdit. Jotenkin kehrääjä, siis Tuulia näytti tutulta, mutta enpä osannut yhdistää oikeaan blogiin. Harmi, olisin moikannut häntä, jos olisin tunnistanut. Olenhan tehnyt muutamia pareja sukkia hänen sukkamallillankin. Mutta näppärästi näytti kehruu tapahtuvan, ja mikä ettei hänelläkin tapahtuisi. ;)

  VastaaPoista