keskiviikkona, lokakuuta 14, 2009

Räkää ja sukkia

Flunssa minnuu riepottelee mutta ei välitetä siitä. Purin ne pinkit sukat, kun se kuvio ei sitten kuitenkaan miellyttänyt. Pientä mietintää, ja uudet silmukat puikoille. Tällä kertaa on malli Cookie A.:n Vilai, ja nyt näyttää paljon paremmalta. Vaikkakin lanka saisi olla ohuempi. Annoin nääs mahdollisuuden suomalaiselle sukkalangalle. Saas nähdä kuinka pian se harmittaa vai harmittaako lainkaan. Muitten kokemuksia Aloevera Nallesta?

Se rukki kaihertaa edelleenkin mieltä. Pitää varmaan perustaa oma rukkirahasto että voin sellaisen hankkia. Mutta miten sitten käy suhteelle Aapramin kanssa?

Ps. Blogger ilmeisesti vihaa tätä pinkkiä väri kuvissa....

15 kommenttia:

 1. Mäki päätin antaa mahdollisuuden novitalaiselle :). Kudoin siitä unisukat, jotka on nyt ollu viikon käytössä ja pohjissa on suurinpiirtein seittemän nyppyä kussakin. Aluks aloe vera tai jojoba taimikänytolikaan tuntu selvästi pehmentävän jalkoja, mutta nyt jo se vaikutus tuntuu vähän heikenneen. Paremmin silti tuntuu kestävän kun se vanha Nalle ja pinta on musta nätimpää.

  I-ha-nan näköset Vilait tulossa!

  VastaaPoista
 2. Eiks missään olis mitään business-enkeleiden vastinetta kehrääjille??

  Mullekin sopis kyllä semmonen uus rukki ihan hyvin vaan se hinta, se hinta on aika suolanen...

  VastaaPoista
 3. ooo tuleepa näistä upeat :o hieno malli, sopii niin hyvin langalle!

  VastaaPoista
 4. Taidokasta ja mehevää!
  Älä sure, Aaprami (jos se on se iäkäs perinnerukkisi) varmaan pysyy vireessä, jos välillä hyrryttelet sen kanssa. Minun sotaveteraani-evakkoni osaa kaikkein parhaiten tehdä ohuen ohutta lankaa, kun sitä tarvitsen. Niin, ja jos joskus haluat kehrätä pellavaa, tarvitset rukin, johon voi kiinnittää "armin".
  Täälläkin on pitkän tähtäyksen toiveissa jokin matkamalinen kehruukampe.

  VastaaPoista
 5. lotta: todellakin toivon että tää lanka pysyy kuosissaan eikä heti parin kerran jälkeen ryppyile. On sen verran keskittymistä vaativa malli

  vilttitossu: uusien rukkien hintahan lähtee noin 400 eurosta ylöspäin ja se on paljon rahaa se. ja eikä niitä oikein etukäteen pääse testailemaan. sittenhän se naurattaa valla nmakoisasti kun ostaa rukin josta ei sitten tykkääkkään

  muriska: tää on kaunis malli ja väri herkullinen

  pirle: Aaprami on se mun sininen rukkini. aapramin kanssa sujuu kun tietää sen metkut. toisaalta olisi kiva jos niitä metkuja olisi vähän vähemmän...no, eipähän käy yksitoikkoiseksi :D

  VastaaPoista
 6. Ei tiedä tämä Nallesta mitään. Melkoista väri-iloittelua siellä, se on hyvää vastalääkettä flunssaiseen arkeen. Eikös modernilla naisella saata olla suhde poikineen? Eiköhän se Aapramikin johonkin hommaan vielä kelpaa..

  VastaaPoista
 7. Minun traveller oli halvempi kuni tuo 400, joka oli siis ehdoton kipuraja.
  50 kuussa ja kesällä saat huristella uudella!

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukat, olkoon sävy mikä tahansa. Minä vaan hurruttelen tällä tavallisella rukilla, enkä haikailekaan muuta. Nytkin melkein valmis rulla odottanut täyttymistään ties kuinka monta viikkoa.

  VastaaPoista
 9. Kauniit sukat työn alla!

  VastaaPoista
 10. Noista tulee ihanat sukat!

  VastaaPoista
 11. Hienot sukat! Toivon todellakin että lanka on hyvää - muuten ei Novitalle hyvää seuraa.

  VastaaPoista
 12. Ihania nuo Cookien sukkamallit! Ja hyvin mun mielestä sopii tuo väri ja malli yhteen. Itse neuloin pitsiset unisukat äidille samasta langasta. Sitä oli ihan hyvä neuloa, mutta muuta kokemusta siitä ei ole. Toivotaan, että lanka on lämmintä ja pehmoista käytössä.

  ps. Kaikkea ihanaa löytyy täältä sinun blogista. Olen fani :)

  VastaaPoista
 13. Ihanat sukat tulossa!
  Nalle aloe verasta ei oo kokemusta, mutta normi nalle ainaki mulla toimii ihan ok. Mutta mä en tiiäkään mitään ei-novita-langoista ja niiden käyttäytymisestä :(

  VastaaPoista
 14. Tosi upeat sukat tulossa. Väri on yhtä piristävää kun purkki vitamiinipillereitä:-)
  Toivottavast flunssa hellitää otten ja jättää koko hushållin ettei muut sairastuisi.

  VastaaPoista
 15. Aivan ihana lanka, odotan innolla lopputulosta! :)

  VastaaPoista