perjantaina, lokakuuta 09, 2009

Kässämessuille!

Tulkaahan kaikki sankoin joukoin huomenna Oulu-halliin kässämessuille! Minä sain sinne työkomennuksen eli olen kehräämässä Lennun Pajan osastolla. Mulle on luvattu sellainen pikkuinen pystyrukki, jolla en ole eläissäni kehrännyt, joten katotaanpa millaista sähellystä siitä tulee...pikkasen meinaa jänskättää. Sunnuntainakin olen paikalla, mutta varmimmin lauantaina. Tulkaa moikkaamaan!

Oma rukillani olen sen verran harjoitellut että eilen sain valmiiksi vyyhdillisen merinoa, 100g/584m, jonniinmoista huiviahan tästä kait joku päivä tulee.

18 kommenttia:

 1. Ensin luin, että 'jonniinmoista HUVIAhan tästä joskus tullee'! Heko! Oikein mukavia messupäiviä. Minä messuan täällä baktuksia. Terveisiä koko OKK:lle.

  VastaaPoista
 2. Kaunista lankaa! Harmittaa vähän, kun en pääse messuilemaan nyt ollenkaan. Mutta onneksi este on mukava tapaus. Olis ollut kiva nähdä, miten sitä lankaa tehdään.

  VastaaPoista
 3. Minä tulen sunnuntaina, oletko silloin vielä siellä? :)

  VastaaPoista
 4. Kiva päästä näkemään sinua ja kehräämistäsi! ;) Lauantaina messuilen Marleenan kanssa.

  VastaaPoista
 5. Olisin niin mielelläni Oulussa messuilla, mut tuo välimatka...
  Yritin ehdotella Eilalle ja Matleenalle, että olisimme tulleet Eilan kanssa Ouluun tuona messuviikonloppuna. Emme sitten tulla Ouluun messuviikonloppuna Eilan lomamatkan vuoksi. Olisi ollut niin mukava nähdä sinut ihan livenä:)Toivottavasti lainarukkin kanssa yhteistyö pelaa hyvin:)

  Nauti messuilusta ja työiloa!

  VastaaPoista
 6. Piti vielä kysymäni, että kauanko sulla meni ton merinovyyhdin keräämiseen?

  VastaaPoista
 7. Siis, hetkinen mun eka kommentti ei sit tullut läpi...?

  Olin vain sanomassa, että tahtoo nähdä sen pikkuisen pystyrukin, mikä ikinä onkaan laatuaan (kuumeilen edelleen...) Sunnuntaiaamuna olis tarkoitus olla liikkeellä.

  VastaaPoista
 8. lissu: huivi, huvi, kumpikin käy :)

  kaisa: on ne messut sitten ensikin vuonna

  mari: tarkoitus on tulla sunnuntainakin, vähän tosin köhä painaa päälle,joten katellaan mikä on olo tän päivän jälkeen

  matleena: tule vaan kattelemaan!

  villa lankala: oulu on jotenkin hankalassa paikassa, katsoi mistä tahansa päin

  taina: en just nyt muista mikä ashfordin malli se oli nimeltään, mutta eiköhän sekin selviä. minnuukin pelottaa jos se on taivaallisen ihana kapistus...

  tuota merinoa kehräsin aina silloin tällöin, joten sen tekemiseen vierähti vähän päälle kaksi viikkoa, seassa siis päivä kun tekeleeseen ei edes koskettu. Vaikea arvioida käytettyjä tunteja. Kertaamiseen taisi mennä kolmisen tuntia.

  VastaaPoista
 9. Ihanaisen huivilangan olet kehrännyt! Sunnuntaina olisi tarkoitus pyörähtää messuilla. Jos vain lastenhoito jotenkin järjestyy. Lippukin on jo hommattuna ;-)

  VastaaPoista
 10. Olipas kiva nähdä sut siellä polkemassa rukkia. Hienosti näytti sujuvan!:)

  VastaaPoista
 11. Oli kyllä vakuuttavan näköstä polkemista...ihan silmissä vilisi ku meni niin nopsaan. Ja sulla oli hienot villasukat :)

  VastaaPoista
 12. sun sukkia mieki halusin kommentoida, ne oli makeet! Ja se Joy oli kyl ihana pikkurukki, kehräsi tosi ihanasti :) Oli kiva tavata!

  VastaaPoista
 13. Ai se olit sinä! Kylläpä tuo näytti sujuvan. Kateellisena katselin ja haaveilin, että joskus olisin itsekin yhtä näppärä;o)

  VastaaPoista
 14. Helpolta kehrääminen tosiaan näytti! :)

  VastaaPoista
 15. Nami lankaa värinsä puolesta. Muutakin ihanaa tuolla alempana.

  VastaaPoista
 16. Ai se olit sinä! Lauantaina kävin messuilla, ja hienosti näytti kehrääminen sujuvan, nimimerkillä en ole aiemmin edes nähnyt käytössä olevaa rukkia :)

  VastaaPoista
 17. Hienostihan se sujui! Dokumenttia voi kurkistella mun blogista :)

  VastaaPoista
 18. Ihanaa lankaa, niin tässä kuin messupostauksessakin!
  Rrrakastan noita värejä :)

  VastaaPoista