lauantaina, kesäkuuta 13, 2009

Koska teitä kaikki kiinnostaa ihan niin mahdottoman paljon, niin päästetään teidät piinastanne:

Onko nuppu, onko?
No, on, on, on! Mun alppiruusu on päättänyt sitten vihdoin ja viimein kukkia. Kahtena edellisenä kesänä olen vahdannut ja vahdannut eikä mitään ole tapahnut. Mutta nyt! *meinaa pissiä housuihinsa*

Muutaman lämpöisen päivän ansiosta pihan rehuissa on tapahtunut muitakin positiivisia asioita.

Kärhö on täynnä nuppuja ja auenneitakin kukkia.

Samoin rautatieomenapuu pinnistää.

Räikeän epätodellisen punaisen tulppaanin kukat olivat niin painavat että menivät pitkin maata, joten piti leikata ne maljakkoon.

Hennon vaaleanpunainen lajitoverinsa on paljon ryhdikkäämpi. Ja siinä näköjään oli kärpänenkin.
Eikä Bowl of Beauty pionikaan sitten kovin hirveästi suuttunut siirrostaan. Tässä on niin kauniit kukat että itku tulisi jos se ei kukkisi.

Vaaleanpunaisen patjarikon kukkameri on hurmaava!

Se niistä rehuista. Langat laukkuun ja Rotuaarille neulomaan, moi!

9 kommenttia:

 1. Mukavaa päivää Rotuaarille, toivottavasti nuo harmaat roikkuvat eivät kastele lankaasi/lankojanne. Niin kateellinen omanapuun kukistasi; mulla ne meni jo! Annas kuvaa noista piononkukista, jahka aukeavat. Ja onneksi olkoon tarhurille onnistumisesta alppiruusun kanssa!

  VastaaPoista
 2. no tokihan nyt kuvat kukista aina kiinnostaa! itsekin aina poukkoilen tuolla pihalla kamera kädessä kun siellä jotakin kukkii. :) nyt ei tällä hetkellä taida vielä kukkia muut kuin iirikset ja muutama unikko. niin, ja valkoinen särkynyt sydän. pitäiskin käydä nappaamassa muutama kuva.

  VastaaPoista
 3. Tuo patjarikko on aivan ihana! *tää lisää sen seuraaviin hankittaviin kasveihin* :-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi10.48

  Minä myös odotan alppiruusun kukintaa. Se on ollut pihassa jo muutaman vuoden eikä ole kukkinut. Nyt siinä on jotain "erilaista" , joten odotan josko ne olisivat nuppujen alkuja. Tai sitten ne ovat vain uusia lehtiä...
  -ÄITI-

  VastaaPoista
 5. Ilahduttavia kukkia, kiitos kuvista.
  Hyvää Rotuaaria!

  VastaaPoista
 6. Tuo patjarikko on Ihana!

  VastaaPoista
 7. Sinun katesi pystyvat ihan mihin vain! Baci

  VastaaPoista
 8. Oi oi oi, tuo patjarikko on upea! Tahtoo tahtoo tahtoo!

  VastaaPoista
 9. Kuva tuosta pionista kukassa löytyy postauksessa 14.7.2007 ja varmaan jossain viime kesänkin numerossa. Tänä kesänä kuvataan lisää.

  Patjarikkoa on olemassa ainakin kahtaa eri väriä valkoista ja vaaleanpunaista, joten kantsii tutkia mitä väriä taimistolta ostaa.

  Minä tyyräsin alppiruusulle viime kesän Kekkilän rhodoravinnetta ja palkinnoksi sain useamman nupun joista nyt tunkee kukkaa. Oma alppiruusuni on Mikkeli-lajia (kestää täällä Siperiassakin -37 on luvattu pakkasenkestoa) ja ne kukat ovat avauduttuaan hennon vaaleanpunaisia, miltei valkoisia. Kukkanuput ovat sellaisia pulleita, lehtinuput hoikkosempia. Ja kaikkihan tietävät että alppiruusu tekee nuput jo syksyllä.

  VastaaPoista