sunnuntaina, kesäkuuta 14, 2009

Eilen tuli vietettyä KIP (Knitting in public) päivää Rotuaarin Pallolla. Mutku oli kylmä tuuli, ja se yks yrityshakupalvelu mölötys alkoi lievästi riipoa, piti pelastautua Coffee Houseen. Siellä oli niin mukavan upottavat sohvat sekä erityisesti lämmintä eikä sitä yrityshakupalvelua. Kiitos kaikille kanssaneulojille seurasta!


Mun sukanalku sai jatkoa KIP-päivän jatkoilla, jonka nimesin Knitting in Pub. Sekin on oikein mukavaa, suosittelen. Tuosta sukasta en tosin ole vielä ihan satavarma, pikkasen mennään siinä äärirajoilla on lanka liian sekavaa. Onneksi mallin kuvio on sen verran voimakas että näkyy kuitenkin.

Tän päivän saldona on ollut vino pino leikattuja tilkkuja, lapset ovat siis olleet mummolassa. Vielä toinen mummolakeikka tai jotain ja palat on ommeltu yhteen.

15 kommenttia:

 1. Teillä sitten siellä Oulussa osataan kippailla tyylillä;-)
  Kaunis tuo lanka tuossa sukassa.

  VastaaPoista
 2. Nuo tilkut näyttää just siltä, mitä tällä tarvittaisiin kipeästi. Sävyt ja kaikki ihan jetsulleen. Et ompelisi noista meidän viikarille päiväpeitettä? Ja vastaan sun Noro-kysymykseen tännekkin, että 282 oli se mun härpäkkeessä käytetty Silk Garden ja ihan Somikista hain. Kippailut kuulostavat menneen mainiosti. varsinkin ne jatkot.

  VastaaPoista
 3. villa lankala: myöhän ollaan aina niin äärettömän tyylikkäitä, ihan silmiä häikäisee!

  outi: nämät ovat kyllä menossa ihan omaan täkkiin, mutta joitan jäi kyllä vähän yli, jos niihin vähän lisäpartikkeleita metsästäisi, niin tulisi sunkin mussukalle oma täkki. löytöpalassa on aika paljon kivoja, siellä vasemassa nurkassa ovelta katsottuna.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi19.28

  Upeat sukat nuo minusta ovat ja lankakin sopii hyvin malliin. Muilla on aina niin houkuttelevan näköisiä tilkkukasoja, yritän kovasti olla hankkimatta isoa kasaa kankaita kun lankaakin on jo seuraavan kahdenkymmenen vuoden tarpeiksi...

  VastaaPoista
 5. wilmiina20.13

  Hienoa että täällä pohjoisessakin järjestetään KIP-tapahtumia. Olisi ollut kiva liittyä seuraan, mutta en valitettavasti tiennyt tapahtumasta ja sitä paitsi olin koko viikonlopun töissä. Toisella kertaa sitten :)

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka houkutteleva tilkkukasa!! Ja tuo mitä koukulla juuri nyt...ihana!

  VastaaPoista
 7. No juu, tuohan ei mitenkään maailman "rauhallisinta" lankaa ole.. Mutta ihan hyvin mun mielestä sopii tuohon malliin. :)

  Ja tosiaan, noi tilkut.. Iiihania! Oispa mullakin tuommoisia kankaita.. *haaveilee*

  VastaaPoista
 8. vampira: tää olikin vähän tämmönen yritys pienentää kangaskokoelmaa. tosin se tarkoittaa sitä että tilkkutäkkikokoelma kasvaa...

  wilmiina: ja jos neulemiitit kiinnostaa niin niitäkin on tarjolla, googlaa oulun neulojat niin näet ajan ja paikan

  satunkaa: ja arvaas miten rasittavalta tuntuu odottaa että voin järjestellä nuot olkkarin lattialle ja pääsisin ompelemaan. pitäisi pistää nuot hulivilit taas jonnkein säilöön siksi aikaa

  nina: muttei niitä kaikkein riekkuvaisimpiakaan. mun tekee mieli caipiroskaa kun tätä kattelee...

  VastaaPoista
 9. Kiitos vaan seurasta, mukavaahan meillä oli, vaikka ei sitä mökää olis kyllä kukaan kaivannut. Minusta tuo sukantekele kyllä näyttää aika mukavalta nyt, kun on jo vähän pidemmästi tehtynä.

  VastaaPoista
 10. Kivaa oli, kiitos seurasta! Olis vaan pitäny jäädä testaamaan ne CH:n sohvat, kotona koisattiin onnellisina yli kahteen eli liian tärkeän taas tein itsestäni ;).

  VastaaPoista
 11. Kiitos avustasi! Vastasin meiliinkin!
  Upeita noi tilkkukuosit! Esittelethän valmista!

  VastaaPoista
 12. Kauniin väriset sukat, ovatko nekin Cookie A:n kirjasta???

  VastaaPoista
 13. vilttitossu: kiva jos oli edes yhtään apua

  hanne: cookieta edelleen, kuten varmaan tätä ja sitä seuraavatkin :)

  VastaaPoista
 14. Kerrotko mistä tilasit silloin Louisa Hardingin Thaliat? Priima ei ilmeisesti enää kyseistä lankaa myy mutta Prahassa taitaa olla kauppa joka myy. Olisi kiva tehdä hintavertailua ennen matkaa.

  VastaaPoista
 15. terhi: tilasin sitä lankaa consider the lily-nimisestä nettikaupasta Englannista. Käyttämäni sävy oli jo silloin lopetettu ja kaupan pitäjä onnistui jostakin taikomaan mulle viimeiset vyyhdit.

  VastaaPoista