keskiviikkona, toukokuuta 27, 2009

Noh, tauko ja tauko kehräämisestä. Taukohan se viisi minuuttiakin on. Tartuin takasin toimeen merinosilkin kanssa, mutta olen tehnyt vain pienissä pätkissä. Heti kun on vähänkin kyllästyttänyt olen vaihtanut toisiin hommiin.

Se mikä tässä eniten mietityttää on se miten langan kertasin. Pistettäisiinkö taas navajoa kehiin vai ihan vaan kaksisäikeistä. Kaksisäikeisenä tästä taitaisi tulla aika kirjavaa jos ja kun raidoitus ei osu kohilleen. Navajon ongelma on se että mulla on tätä tavaraa kaksi noin sadan gramman topsia jotka ovat keskenään vähän erilaiset. Silloin lopputulema olisi kaksi vyyhteä jotka olisivat pikkasen erilaiset.

Noh, pittää tehdä vielä se toinenkin rullallinen, ehkä se sitten siinä värkätessä kirkastuu.

Olen yrittänyt löytää kivaa neuletakkimallia mutta mikään ei nappaa. Haluaisin sellaisen (ihme)takin joka passaisi kaikkien muiden vaatteiden kanssa ja olisi kiva ja kaunis ja edes vähän haasteellinen tehdä. Ei ole löytynyt.

9 kommenttia:

 1. Minäkin aina pähkäilen tuota kertaamista, kun en oikein tiedä millaista lankaa lopulta haluaisin. Olen ajatellut kerrata jotkin villat yksivärisen säikeen kanssa, jotta kokonaisuus olisi rauhallisempi. Kaunista säiettä sinulla on rullalla.

  VastaaPoista
 2. Kauniinnäköistä lankaa rullalla. Miltähän tuo näyttäisi valkosella kerratuna? Onko liian blisuu ehdotus? Ja käsinvärjätystä topsissa saa mun mielestä näkyä se erilaisuus ihan kaikin puolin.

  Dropsin sivuilla on kaksinkertaiesta alpakasta neulottu nyppykaarroketakki...On mun mielestä ihan kivannäköinen ja on listalla to-do ehkä petroolinsinisenä:) Oli muistaakseni alpakka-ohjeista ensimmäinen malli Dropsin sivuilla.

  VastaaPoista
 3. Joo täälläkin tuollainen takki hakusessa. Kerro kun löytyy.

  VastaaPoista
 4. Oijoi mitä värejä rullala! :o)

  VastaaPoista
 5. Mitahan kun tekisit ihan omasta paastasi, siis suunnitelman ei takkia. Haleja.

  VastaaPoista
 6. hanna: sen yhden ruskeasävyisen kertasin yksivärisen kanssa ja se oli ihan hyvä ratkaisu koska sävyt olivat lähellä toisiaan.

  villa lankala: pittää kattoa miten kertaan, onhan tässä vielä aikaa miettiä, toista rulla kun ei ole edes aloitettu.

  kiitos mallivinkistä, se oli ihan nätti

  outi: täytyypä vinkata jos sellainen ilmestys vastaan tulee

  heidi: nuot on aika herkut, eikä kuitukaan pahempi ole

  lissu: mutta kun siellä päässä suttaa tyhjää, en saa visioitua millainen se ihmehärpäke joka nuot kaikki kriteerit täyttää on.

  VastaaPoista
 7. Mullaki oli tuommonen neuletakkiongelma, kun piti keksiä äitille joululahja (joo, olen ajoissa liikkeellä). Sille kun pitää olla kapeat hihat, ei liian avoin pääntie jne. jne. On muuten yllättävän vaikea löytää nättiä mallia, joka täyttäis kaikki kriteerit. Päädyin lopulta Tangled Yoke Cardiganiin...saa nähdä sitten jouluaattona, että onko mieluinen. :)

  VastaaPoista
 8. amelie: eikä unohdeta vaatimusta että passaa kaikkien muitten kaapissa olevien vaateiden kanssa :D

  VastaaPoista
 9. Superihananmahtavat värit, ainakin noin järjestyksessä :)

  VastaaPoista