tiistaina, maaliskuuta 31, 2009

Virkkaus saa nyt odottaa sen verran että saan niskajumin pois. Lapsiin pitäisi laittaa varoitusteksti että ne voivat olla terveydelle vaarallisia. Lääkäri antoi jumiin mielenkiintoisen nappiyhdistelmän. Nyt vaan odotellaan onko niistä mitään apua...

Parannellessa voi vaikka silitellä villoja.

Kuten tätä jo jokin aika sitten hankittua shettiksen ja silkin yhdstelmää.


Tai sitten näitä muhkeita lettejä australialaista villaa.Nami.

10 kommenttia:

 1. Ihania villoja:-) Toivotaan niskajumin hellittävän!

  VastaaPoista
 2. No voihan niskaa! Suositteliko tohtori tablettien lisäksi esim jäägeeliä? Saitkos edes sairaslomaa? Ihania hahtuvia taas esittelet. Lissu

  VastaaPoista
 3. villa lankala: kyllä näitten myötä vähintäänkin ainakin mielikuvitusrukki hurraa

  lissu: se on tämä niska meidän tiettyjen ongelma :) jäägeelit jätetään sikseen se vain pahentaa kramppia, haudotaan lämmöllä. kaippa sitä saikkuakin olisi saanut jos olisi pyytänyt.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin penskat vaatii macaron-leivoksia. Pelottaa. Inhoan kaikkia valkuaisenvatkaamishommeleita. Etkö aio hierojalle?

  VastaaPoista
 5. Matroskin: ei valkuaisten vatkailuissa mittään pelottavaa ole. äkkiä se vaahto tulee ja sitten vaan vatkaa niin kauan että kulhon voi kääntää alassuin ja vaahto pysyy silti kulhossa. viikonloppuna aioin leipoa lisää, kunhan käyn hakemassa värjäilyaineista.

  niska on jonkinmoisessa krampissa joten hierominen ei ole vielä hyvä ratkaisu. kunhan sen saa ekaksi rennoksi niin sitten voi käydä möyhennettävänä

  VastaaPoista
 6. Olisipa mullakin niskajumiin villoja siliteltäväksi... Nättejä on.

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 8. Toivottaast niskajumi hellitää olen nimittäin tosi uteleias nähdä mitä noista jämälangoista on tulossa, neulepinta on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 9. Empatiafiilikset täältäkin. Pariin viikkoon en ole voinut nautiskella lankojen,rukin tai ompeluksien kanssa, leipominenkaan ei maita, kädet oireilevat :( Onneksi sullakin on silmille ruokaa ja mielikuvitus toimii. Ollaan olemassa vaikkei koko ajan puuhatakaan :)

  VastaaPoista
 10. oi, kaunista, kaunista, kaunista ei sitä paremmin voi kuvata. niin upeat sävyt että. Blogisi on muuten mielenkiintoisia asioita täynnä:)

  VastaaPoista