tiistaina, helmikuuta 10, 2009

On mulla yksi ihan oikeakin syy miksi neulominen ei oikein maistu saati luista.

Se syy tuli eilen postissa:

Olisipa kesä. Olisipa ainainen auringonpaiste ja sunnuntai.

6 kommenttia:

 1. minäkin, brutukseni

  VastaaPoista
 2. Minä odottelen Unelma- kerhon pakettia kanssa vesi kielellä...käsittääkseni kuukauden kirjana on tuo samainen ihanuus:o)
  Joko olet aloittanut jonkun ompeluksen?

  VastaaPoista
 3. iinu: täytyy tunnustaa että yksi tavattoman pitkäraajaien neitokainen ojenteli eilen koipiaan sohvannurkalla mekon valmistumista odotellen.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Oletko huomannut, että blogisi käyttäytyy jotenkin vähän tavanomaisesta poiketen blogilistalla? Aika usein tulee haamupäivitys, jolloin blogisi siirtyy päivityslistassa ylemmäs, mutta jää "klikatun näköiseksi" eli ei-lihavoiduksi (niin kuin ehkäpä käsittääkseni tänään oli käynyt?). Olen sitten leensä jättänyt tällaisessa tapauksessa linkin klikkaamatta, mutta seuraavan kerran klikatessani löydänkinjo esim. 5 uutta kirjoitusta täällä blogissa. Eli osa niistä onkin kai sitten ihan oikeita päivityksiä.

  Ei tämä mua mitenkään haittaa (ei ole iso vaiva katsoa, onko päivitys oikea vai haamu), mutta olenpa vaan pohtinut syytä siihen. Mietin, että tiedätköhän itse?

  Monet ovat kehuneet muita palveluita kuin blogilistaa blogien listaukseen ja lukuun, mutta tämä koira ei vaan tunnu oikein oppivan uusia temppuja enne kuin on tosi ärsyyntynyt vanhoihin.

  VastaaPoista
 5. heidi: olen lisäillyt noita täppiä vanhempiin teksteihin, olisikohan se syynä niihin haamuihin?

  itse en käytä blogilistaa ollenkaan, joten en ole katsonut mitä blogini siellä puuhaa, tai on puuhaamatta.

  itse käytän googlen readeria, joskus harvoin sekin on temppuillut ja väittänyt että joku blogi on päivittynyt 40 uuden postauksen myötä...

  VastaaPoista