torstaina, tammikuuta 08, 2009

Värkkäsin Tervaa ja höyheniä huiviin lisää lankaa ja persielleen meni.

Tokihan tämä on vallan ihanaista ja kaikkea 454 metrin edestä.

Mutta kun se on liian ohutta! Täytyy keksiä suunnitelma B. Tosin ei hajuakaan mikä se olisi, kyllästyttää koko huivi. Kaarrokeneulekin junnaa paikoillaan. Tai ei junnaisi jos vaan tekisin sitä enkä haahuilisi.

Kiitos A:lle kuvaajana toimimisesta.

5 kommenttia:

 1. Susanna14.16

  Heipsis!

  Oon monesti miettinyt yhtä asiaa sun kivasti kirjoitetuissa teksteissäsi: Lankojen metrimäärä. Miten saat kehräämäsi langan metrimäärän laskettua? Se on mulle täyttä hepreaa... Sehän kertoo tietysti paljon langan riittoisuudesta, mutta vaikka mä kehrään niin mä saan vaan grammat ylös... Voisitko ystävällisesti valaista mua tässä asiassa :)

  VastaaPoista
 2. no kuules susanna, mie teen niin että kerin valmiin langan rullalta esim. sohvan selkätyynyn ympärille että saan siitä vyyhden. sitten lasken kuinka monta kertaa lanka menee tyynyn ympäri, mittaan tyynyn ympäryksen ja kerron sen lukeman kierroksilla. tuloksena metrimäärä. joka ei tietty ihan täysin tarkka ole mutta hyvin lähelle. helppoa kuin heinänteko! tosin laskinta kyllä tarvitaan :DD

  VastaaPoista
 3. Susanna8.30

  Jahas, eli silkkaa matematiikkaa ;) Kiitos tiedosta, täytynee kokeilla ensi kerralla kun vyyhdittää :) Kiitosta vaan kovasti. Mulla on tosin sellaset vyyhdinpuut tai ei ne mitään puuta ole vaan muovia, mutta kuitenkin. Se on aika näppärä kapistus :) Kehruuiloa ja neulontailoa sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Susanna: Sitä matematiikkaa on siis kuitenkin tarvittu koulunkin jälkeen, vaikka sitä kovasti epäilinkin :DD

  Itsekin olen miettinyt vyyhdinpuiden hankkimista kun tyynyn ympärille vyyhdittäminen on vähän, noh. Mutta tällä mennään.

  VastaaPoista
 5. Susanna13.49

  Hehe, joo mäkin kovasti epäilin, että mihin sitä matikkaa muka tarvii ;)

  Mulla on itse asiassa kahdet samanlaiset vyyhdinpuut ja ne ylimääräiset pitäis laittaa myyntiin, kun saisi vaan aikaan. Ja kaksi kerijälaitettakin mulla on, vaikka yhden vaan tarvitsisin.

  Sulla on kyllä niin kauniita neuleita ja kehrättyjä lankoja. Mulla on lampaita ton sun Kirjolinnun väreissä ;)

  VastaaPoista