lauantaina, tammikuuta 17, 2009

Sain aikaiseksi piiloteltua ne kaarroketakin langanpäät. Pieni Suklaapuoti devarilta pyörimään ja langat piiloon. Tosin sitten vaivasi krooninen suklaantuska...Enää olisi napituslistan ja kauluksen neulomiset jäljellä, mutta kun rukilla rellestäminen on taas vienyt mennessään.

Falklannin lampaan villan kutsuivat, ja kutsua ei voinut vastustaa. Ko. kuitua oli todella helppoa ja huoletonta kehrätä. Siitä saa todella tasaista ja se tuntuu mukavalta. Eivätkä väritkään hullummat ole.

Kokonaissaldo kolmelle vyyhdelle on 200g/740 metriä. Huivihuivihuivi!?

Se postissa tullut glitteri kasa suorastaan kiljui langaksi. Sitä tosin oli sen verran vähän että piti keksiä jokin kaveri kerrattavaksi. Onneksi varastoista löytyi violettia merinoa ja jämäpaloja pinkkiä sekä tummaa ruskeanviolettia merinoa. Sekaan vähän kirkkaampaa violettia huovutusvillaa. Vaikka en ehkä olisikaan ekana hihkumassa glitterilankojen perään, niin tämä näyttää musta niin hauskalta ettei määrää eikä rajaa. Strategiset 50g/104 metriä. Tulisiko vaikka joku pikku kauluri?

Mutta nyt lupaan kautta kiven ja kannon että teen ne napituslistat. Tai mörökölli minut vieköön. Jos ei siis kuulu mittään niin ollaan siellä korpikuusen kannon alla.

10 kommenttia:

 1. Hui kun ihania lankakuvia. Noiden parissa varmaan kiva meditoida :)

  VastaaPoista
 2. Noista ekoista kuvista voisi tulla mieleen se pieni suklaapuoti.. jotenkin aivan uskomattoman -voiko sanoa- romanttisen väristä lankaa :)! Ja ihan häkellyttävän ihanan väristä, en nimittäin yleensä tommosten lälleröiden päälle ymmärrä.. mut tässä on se jokin..

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja, pehmeyden aistii tänne ruudun taaksekin. Mulla kehruukuume vaan kasvaa näiden myötä.

  VastaaPoista
 4. Tiina: se meditointi tapahtuu siinä kehruusvaiheessa. nämät aiheuttavat ennemminkin actionia :)

  maiju: tuohon tuli aikas kivat värit, harmaata ja vähän vaalenapunaiseen ja marjapuuroon menevää. glitterikohtaiksen värit ovat paljon tummemmat

  liina: se on tarttuva tauti...ja vaarallinen!

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköisiä lankoja ovat!
  Itse prosessiin en osaa juuri mitään kommentoida, kun en tuosta kehräämisestä hirveästi ymmärrä...
  Sun pitäis tehdä sellainen videonpätkä jossa teet noita...olis oikeasti kiva nähdä, kuinka näppärästi se käy, kun osaa;o)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9.17

  Onpa kauniit värit. Noista haluaisin villapaidan.
  t. Lukija

  VastaaPoista
 7. Aivan upeanihanat värit!

  VastaaPoista
 8. Oletpa ollut taas ahkera!Falklannin lampaan villasta olet saanut aikaan tosi ihanaa lankaa. Kehruukuume nousee kieltämättä korkeaksi kuvia katsellessa;-)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi13.56

  Hienoa lankaa!
  Kerrotko mikä on tuo kangas jossa on maatuskan kuvia. Onko hame? Mistä kotoisin?

  VastaaPoista
 10. iinu: voin laittaa prosessista kuvia, videot olisivat tuskastuttavan pitkäveteisiä katseltavaksi...

  lukija: tästä määrästä ei taitasi ihan paidaksi asti riittää...muuten kyllä

  nunt: ristin langan kuuraraksi, ja sitlähän se näyttää.

  villa lankala: :)

  anonyymi: kangas on ostettu Eurokankaan palalaarista ja olen ommellut siitä itselleni hameen. olen kirjoittanut siitä huhtikuussa 2007, 15. päivä, siellä on muutama kuva lisää.

  VastaaPoista