tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Minulta on tänään työpäivän aikana varastettu polkupyörä Oulun keskustasta Osuuspankin päädystä. Se on viininpunainen, naisten Tunturi Elina. Edessä on musta metallinen kori ja takana valkoinen lastenturvaistuin oransseilla vöillä. Pyörässä on neljä vaihdetta, leveä musta geelitäytteinen satula sekä lenkkaava jalkatuki.

Jos siis moiseen yksilöön törmäät ole hyvä ja ota se talteen sekä ilmoita minulle joko blogiini tai neulova.narttu@gmail.com. Kiitos!

Varmaan kohta poksahdan raivosta...

15 kommenttia:

 1. No voihan harmistus. Jos lohduttaa, niin siskon poikaystävältäkin vietiin tunturi- merkkinen pyörä... onneksi ei ole niin uusi kuin sinun. Toivottavasti olet merkityttänyt pyörän, jotta se osaisi kotiin, jos löytötavaroihin eksyy.

  VastaaPoista
 2. noh, se on kyllä yli kymmenen vuotta vanha, eikä siinä ole mittään turvamerkkiä. rungonsarjanumerokaan ole tiedossa. mutta silti...

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Älä räjähdä, minä voin ottaa harmistuksestasi vähän.

  VastaaPoista
 4. Ilona: kiitos, niisk. Nyt enää lähinnä itkettää...

  VastaaPoista
 5. Voin niin samaistua tuohon.. minulta varastettiin pyörä kolmesti Oulussa asuessa mutta sain sen kyllä kahdesti takaisin. Jospa sinäkin saisit pyöräsi takaisin kotiin:)

  VastaaPoista
 6. Kaikki mitä irti lähtee, pitää näköjään varastaa. On tää maailma menny aivan mahottomaksi. :(
  Toivottavasti saat pyöräsi vielä takaisin.

  VastaaPoista
 7. Tee rikosilmoitus. Se helpottaa kummasti tunteitasi ja poliisitkin katselevat pyoria enemman silla silmalla. Jos ja kun saat joskus rosmon kasietaisyydelle, mottaa kunnolla, mutta ei todistajien nahden. Oulu taitaa olla villi lansi; Jussi-serkultasi vietiin siella ketjuilla kiinnitetty maastopyora. Auttaisiko kiroilu/kehrays/haliminen/itkeminen/lumikokkareiden potkiminen ...?
  Rutistuksia
  Lissu

  VastaaPoista
 8. Voihan räkä! Oulussa ei ole mikään pyörä turvassa, kirjaston edestä niitä katoaa kuulemma jatkuvalla syötöllä. Anopiltakin on viety jo kolme, eikä mitkään ketjut auta. Muuten on kyllä ihana pyöräilykaupunki, mutta kulkuvälineet tuppaa lähtemään omille teilleen, blaah.

  VastaaPoista
 9. siiri21.53

  Ihan tosi? Ja mä kun luulin että tää Pori on rikollisten pesimäpaikka...

  VastaaPoista
 10. Oulu on kyllä pyörävarkauksien ihmemaa! Voi itku, toivottavasti pyöräsi löytyy! Ymmärrän raivosi... enkä voi tajuta kuka ihme varastaa niitä pyöriä siinä keskustassa aina, ja vuorokaudenajasta riippumatta.

  Yhen kerran Myllytullista varastettu pyöräni löytyi muutamien pihojen päästä osissa... Kasasin sen takaisin. Yksi pyörä pöllittiin Kaijonharjussa pihasta keskellä päivää, ja enoni sattumalta näki koko tapauksen. Ja kallis maastopyöräni varastettiin pyörävarastosta, missä se oli jättilukolla lukittuna (muistelisin vielä että olis ollu kiinni patterissa, mutta tuskin, muistaisin varmaan jos patteriki olis viety..), mutta se oliki Toppilassa. Hmph, alkoi harmittaa sun puolesta nyt ihan kunnolla kun omia kokemuksia muisteli..

  VastaaPoista
 11. No voihan! Raivostuttavaa! Toivottavasti pyörä vielä löytyy. Tylsää kun meni turvaistuimetkin mukana.

  Piti vielä sanoa, että kaarroketakki on hieno!

  VastaaPoista
 12. Minulta varastettiin muinoin pyörä kirjastoreissulla. Se tunne, kun kävelin pyörätelineille eikä mun pyöräni ollutkaan siellä. Ensin hämmästys (tulinkos minä edes pyörällä? no kai kun kypärä on kädessä) ja sitten jotenkin uskomaton häpeän ja raivon sekainen tunne (kuinka ne kehtaa varastaa MINULTA). Mun tarinallani on onnellinen loppu: viikon ajan kuljin silmät auki lähiympäristössä ja ykskaks törmäsin omaan pyörääni Stockan pyörätelineillä.

  Mun kokemukseni mukaan poliiseilla ei isommissa kaupungeissa juuri ole aikaa/halua tiirailla pyörien perään. Mutta kannattaa sinne tuntomerkit antaa ja soitella toisinaan perään.

  VastaaPoista
 13. Jaahas... Plääh! Juuri tuon takia otan pyörän aina töihin polkiessani tänne työhuoneeseeni. Onhan se kolhoa ja kaikki aina nauravat, mutta mä en halua, että rakasta pyörääni varastetaan!

  Toivottavssti löytyy sekä pyörä, että rikollinen! Murrr!

  VastaaPoista
 14. Voi kiitos teille! harmin määrä on melkomoinen. Kun töistä lähdin pyörää hakemaan niin ekat pari minuuttia seisoin suu auki ja ihmettelin missä se Elina on? Pitkän aikaa meni ennenkuin tajusin että se viety. Sitä epäuskon määrää!

  Olen tehnyt siitä rikosilmotuksen mutta poliiseilla lienee muutakin tekemistä kuin sen perään kattella. pittää vähän seurailla kirppareita ja muutenkin kulkea silmät auki JOS sen vaikka sattuisi löytämään. Vähän kyllä epäilen. Niisk.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi20.44

  On se kyllä kumma juttu kun aina pitää olla toisten omaisuutta rohmuamassa. Kyllä vanhoja pyöriä saa nykyään niin halvalla kun viisii tuttavilta kysellä... Pistää vihaksi kun pyörä on monelle meistä aika tärkeä kulkuväline. Tee ihmeessä rikosilmoitus, mitä useampi tekee niin sen varmemmin poliisi kiinnittää asiaan huomiota ja seuraamaan siellä tilannetta.
  Tsemppiä siulle!
  Jane

  VastaaPoista