sunnuntaina, marraskuuta 23, 2008

Tässä eräänä päivänä kun tulin kotia niin sängyllä pötkötteli hopeakimalteleva kernipala. Spanielisilmäinen siippani hymyili vienosti vierellä ja luikautti mitä maireammin että ompelisitko moottoripyörän satulaan päällisen? Tässä vaiheessa teki mieli pukea takki takaisin päälle ja rynniä ovesta ulos.

Siippa käveli kuitenkin sen verran terhakkaasti kernipala käpälässään mun perässä ja lupasi ummet ja lammet jos päällisen ompelisin.

No, ei siinä sitten muu auttanut kuin ryhtyä puuhaan. Laskeskella ja mittoa, raapia päätä, tehdä harjoituskappale ja taas raapia päätä. Sitten ei auttanut muu kun vaan ryhtyä työstämään itse kerniä. Voin vakuuttaa ettei ole niitä kaikken ihanimpia ommeltavia. Mutta siitä se alkoi pikkuhiljaa muotoutua...


...ihan valmiiksi saakka. Tässä se hieman vielä lommottaa koska on silleen teipillä pingotettu rungon ympärille. Mutta ehkä se tällä kehtaa ensi keväänä lähteä liikenteeseen?

Olen mä kerinnyt harrastelemaan vähän perinteisempiäkin.


6 kommenttia:

 1. Nyt on varmaan Onnellinen Mies teidän talossa ja miehellä Kätevä Emäntä :)

  Suloinen lapanen, kuin pieni runo.

  VastaaPoista
 2. annikainen: no, on se ollut aikas tohkeissaan tuosta. ja syystäkin, olisi sitä sen verran kurja ommella :)
  Lapasia pittää vähän huovuttaa, ne ovat vähän liian isot, mutta muuten vallan mainiot, Ravelryn kautta löytyy ohje

  VastaaPoista
 3. Kuva herätti meillä paljon arvailuja mopon merkistä ja mallista...
  Onneksi tämän talouden pyöriään ostettiin satulan pääliset, tse en olisi niitä osannut tehdä.Voin kuvitella, että tuon kanssa on ollut hommia!
  bongasin kanssa tuon ihanan lapasohjeen - näyttää hienolta tuo väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 4. mari: ducati darmah ss, jotain 80-luvun loppua vuosimalliltaan. ja se mikä mulla hieman herättää kysymyksiä on se että nyt noita penkkejä on kolme. jees, KOLME!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa tutulta. Minulta pyydettiin vasta lämpimiä, mutta sateenkestäviä suojuksia pyörän lukkopolkimien kanssa käytettävien kenkien päälle.

  Eipä ole vieläkään tullut aloitettua... Ja tuskin tuleekaan.

  VastaaPoista
 6. kitty kat: se on ihan kiva että siipat luulee meidän pystyvän tekemään mitä tahansa. (mikä tietty on ihan totta) mutta joku raja hei!

  VastaaPoista