lauantaina, elokuuta 23, 2008

Voi voi, nyt olen pulassa. Kaikki villat oli kehrätty, ja rukki huollossa. Ajattelin että nyt voin viikonloppuna vaikka keskittyä neulomiseen ja viinimarjojen keräämiseen. Mutta, mutta. Appi-ukko toi parannellun osan rukkiin, ja posti toi ihanaista merinoa.


Niin ihania värisävyjä ja kaikea. Nyt vaan iskee ääretön ressi. Näistähän pitäisi tietty saada aikaan the Täydellistä. Ei mitään klönttiä eikä köysipaksuutta. Ihanhan tässä tulee suorituspaineita. Pitänee aloittaa marjojen poimimisella ettei hengästytä liikaa.

3 kommenttia:

 1. No onpa tosiaan! Siinä sitä on värimallia täydellisiin topseihin. Kiitos, täytyy varmaan yrittää etsiä omasta padasta tuon tapaisia :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on muuten ihan sama ongelma, niihin Täydellisen värisiin letteihin ei ilkeä koskea jossitteneitulekaantäydellistälankaa. Tosin se joka mut opetti kehrään, sano että kannattaa pitää ohjenuorana sitä että kaikki lanka on hyvästä, tuli mitä tuli :) Ja sitä täydellistä kun ei tuu jos ei opettele..

  Ainiin, tarkotus ei edellisellä kommentilla ollu lannistaa :D Mut niin, harjottelu tekee mestarin, ja jotain sinnepäin ;)

  (Toi ruskea vasemmalla on Lääh.)

  VastaaPoista
 3. annip: noissa on tosi hyvät värit, sopinevat syksyyn?

  tuulia: sehän se tässä on hankaluutena kun täysin uutta asiaa opettelee: oma kärsimättömyys. kun haluaisi olla hyvä heti alku metreillä ja se kamala turhautuneisuus kun tajuaa ettei olekaan. ääärhg! Tuo samainen ruskean sävyinen on munkin suosikkini. Taidan tehdä sen viimeisenä noista kolmesta. Jos se vaikka onnistuisi sitten parhaiten kun on harjoitellut noilla kahdella muulla ensin?

  VastaaPoista