torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Siihen edellisen postauksen kysymykseen vastaus, ompelemaan. Ei tainut olla kovin yllätys? En vaan voi itelleni mitään. Mulla on sen verran hyvä draivi päällä että sitä on vaan pöhistävä mukana. Kyllä se siitä joku päivä laantuu.

Come home! kirjasesta - vai lehtiköhän se on - löysin hauskan näköisen pöytätabletin. Kerran valmiita pitsiliinoja ei varastoissa ollut, tartuin ohkaseen lankaan ja koukkuun. Ei ole oikein mun juttu virkata näin ohkaisesta langasta. Edesmennyt mummoni, joka oli äärimmäisen taitava virkkaamisessa, varmaan voisi pahoin jos näkisi äpöstykseni. Mutta kelpaa minulle. Itse tableteista tuli oikein kivoja.

Kirjavat kankaat ovat Tilda-kankaita Sinooperista, turkasen kalliita! Tablettien välissä on kiinnisilitettävää tukihuopaa. Sen verran tästä huushollista löytyy sottapyttyjä että katotaanpa miten se kestää tulevat pesut.


Eipä täältä sen kummosempia, oikein hyvää Jussintaita!

4 kommenttia:

 1. Tuohon edelliseen vielä palaisin, vähän jäi vajavaiseksi. Tarkoitin vastata kysymykseesi, että teet varmaan taas yön aikana valmiiksi jonkun vaatteen ja esittelet sen tänään valmiina. :) Valmista tuli, tietenkin. Minä ainakaan en pysty tuollaiseen vauhtiin, varsinkin kun teen kaiken kahteen kertaan.

  VastaaPoista
 2. Onpa söpöjä tabletteja! Hauska idea laittaa pienet pitsiliinat mukin paikoiksi :)

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Rouvallahan on siell� tehdas!

  VastaaPoista
 4. kaisa: sitä helposti ymmärtää väärin kun kirjoittaa yhtä ja tarkoittaa toista niinkuin minä, mutta mitäs tuosta!

  sini: nuitten pitsipyörylöitten takia innostuin itse tableteista. Hauska idea.

  wrs: täällä on tehdas, joka työskentelyolosuhteet ovat kurjat ja palkka mitätön. mutta työntekijä on niin autuaan onnellinen ja tohinoissaan ettei se tajua. Ei kerrota sille.

  VastaaPoista