tiistaina, kesäkuuta 17, 2008

Piti saada kesälaukku. Vuosi sitten tweedistä ompelemani Maisa-laukku on muuten hyvässä kunnossa, mutta ei niin erityisen kesäinen. Siitä muistui mieleen että silloin jäi nurkkiin pyörimään yksi ylijäämälaukku. Pientä argeologista kaivausta, ja ko. yksilö löytyi. Pientä viimeistelyä se tosin vaati, oli ilmeisesti iskenyt totaaliväsy sen kohdalla. Laukku kaipasi myös koristeita, joten Japaninmaan ihmekirjoja selaamaan, koukku käteen, ja kukkaa alkoi pukata.

Hieman piti ohjeitten kanssa saikata kun en oikein ymmärtänyt että miten voi samoilla silmukoilla saada kaksi erikokoista kukkaa? Pöljä, virkataan toinen isommalla koukulla tietty! Ihan selvästihän se siinä luki. Eka vinkuroita ja 3/0 sitten taas vinkuroita ja 5/0.


Kukkien mykeröt löytyivät Nappi-Kikasta. Siitä korista joka näyttää ensisilmäyksellä olevan pullollaan rumanappeja mutta pienen kauhomisen jälkeen tuli ahaa elämys: täydellisiä kukkien mykeröitä!3 kommenttia:

 1. Nuo Japanin kirjat näyttävät poikivan kaikkea Hyvyyttä ihan tyrät rytkyen!

  VastaaPoista
 2. Oi miten hieno laukku! Tuollaisia en olekaan kokeillut vaikka tarve olisi akuutti. Ompelu on kyllä "koukuttavaa" myöskin, siinä saa nopeasti valmista (heh hhheee) eikä sitten malta neuloa.
  En ole omaa blogiani nyt päivittänyt, ehkä sunnuntaina sitten, mutta hehkun kyllä tyytyväisyyttä... sain ommeltua tytöilleni mustat mekot huomisiin hautajaisiin.Ja kun muistaa, etten paljoa muuta ompele kuin beippareiden vaatteita!

  VastaaPoista
 3. wrs: net kirjat ovat oikea runsauden sarvi. tai jos siipalta kysytään niin padoran lipas.

  tuijam: onnistuminen lisää tunnetusti intoa! sitten kun tarpeeksi ratkotaan ja kiroillaan voi alkaa puikot taas houkuttaa..

  VastaaPoista