sunnuntaina, kesäkuuta 08, 2008

Mulla on inhottava, levoton fiilis. Tekisi mieli värkätä ja puuhata, muttei oikein tiedä mille alkaisi. Just sellainen että aloittaa kymmenen eri työtä ja jättää ne samantien kesken.

Hätäpäissäni olen värkännyt Nico-mekon kanssa, kunnes 1,5 palaa vaille valmiissa helmaosassa iski epäusko. Missä mä muka käytän tämmöistä mekkoa? No en niin missään. Voisihan siitä tosin tehdä sellaisen tunikan, että pitsiosa lähtisi rinnan alta ja yläosa olisi kiinteitä silmukoita?


Mahdollisuutta pohtiessani tein toisen kukkaneliön aiemmin virkkaamani seuraksi. Nyt en sitten osaa päättää olisivatko kaikki keskustan kukat samanlaisia kuin tuo punainen vaiko olisiko ne kaikki alkuperäissuunnitelman (tuhoa puuvillalankavarastoa) mukaisesti erilaisia.

Tästä kaikesta suivaantuneena menin riehumaan pihalle, kitkin rikkaruohoja, siirsin kukkia, läpsin hyttysiä. Mutta ei sekään oikein auttanut. Tuskaa lisää se että ensi viikon alkupuolella pitäisi tulla Japazonin (=Japanin Amazon) kirjalähetys, ja sitähän odotetaan kuin kuuta nousevaa. Luvassa on neulonta-, virkkaus- ja ompelukirjoja. Että koita tässä nyt sitte olla.

Onneksi äitin pikku apinat jaksavat naurattaa.


7 kommenttia:

 1. onpas lapsella kiva paita! ja tykkään noista värikkäistä kukkasista, jaksaisinpa/ehtisinpä itsekin tekemään jotain.

  VastaaPoista
 2. ziina: tuo on ihan vaan henkkamaukkaa, mutta kuosi oli niin pirteä että oli pakko hankkia. kerrankin pojillekin jotain hauskaa.

  VastaaPoista
 3. Surettaa olla neulontataidoton, tähänsealahuultaväpisyttävähymiö.
  Nää kukkaset olis juuri jotain sellaista mitä tahtoisin osata...

  VastaaPoista
 4. verka: kuule, hankit jostain jonniinmoisen virkauskirjan jossa selitetään silmukat, ellei sitten lähipiirissä ole virkkaustaitoista. Virkkaaminen on oikeasti suht helppoa, kunhan ei ota mitään hengetöntä/halkeilevaa lankaa. ja ei ole vasenkätinen kuiten minä. (ohjeet ja tekniikkakuvat ovat aina oikeakätisille)

  VastaaPoista
 5. Päättämättömyys on tosi rasittavaa. Ja minä olen usein päättämätön. Varsinkin kahden vaihtoehdon välissä on ihan kamalaa.

  Kun ei mitään saa tehtyä, minusta on parasta yrittää keksiä joku pieni ja helppo tekele, joka tulee valmiiksi ennenkun kyllästyminen ja mielenmuutos ehtii väliin.

  VastaaPoista
 6. Ihania kerrassaan nuo virkkailemasi jutut.
  Näytäthän sitten ne kirjat, kun ne tulevat, jookosta? Ja kerrot, mikä oli paras:o)

  VastaaPoista
 7. liivia: päättämättömyys on todella ärsyttävää. toinen tyhmä juttu on aina tarttua johonkin järkyttävän suureen projektiin tajuamatta että jotain pikku prokkiksiakin voisi tehdä ja niistä voisi vaikka nauttiakin.

  iinu: varmasti esittelen, sen verran herkkuja ovat!

  VastaaPoista