tiistaina, kesäkuuta 24, 2008

Ei minnuu niin hirveästi haittaa jos sattuu satamaan vettä silloin kun ajan pyörällä. Sitä varten on sadekamppeet. Eikä sekään haittaa että sataa ihan kaatamalla. Mutta se että sataa kaatamalla ja samalla myös rakeita on jo vähän liikaa.

Ompeluhommatkaan eivät suju niinkuin pitäisi. Joskus menee alusta alkaen perssiilleen. Vaikkapa piirtää takakappaleen kaavan kahdeksan senttiä lyhyemmäksi kuin etukappaleen ja muutenkin sekoilee kaavanosien kanssa. Ompelee tikkauksia vähän puolihuolimattomasti kieroon ja muuta sellaista.

Että kun kaikki nuot ottaa huomioon niin tästä pellavapaidasta tuli oikein hyvä.

Mitä nyt sitten kesken kuvaamisen alkoi sataa ukkosen kera vettä. Ja siippa otti epäteräviä kuvia. Ja terassin pöytä sojottaa ikävästi kuvassa.

Mutta silti. Varsinkin paidan niskassa on kohta josta tykkään aivan kympillä.


10 kommenttia:

 1. Tosi hyvän näkönen paita. Ja tipu on kuul.

  VastaaPoista
 2. Voi sua näppärää doorista!

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen paita! Onko tipu käsinkirjottu? Minen nää tonne asti ku ruutu on niin kaukana :D:D.

  VastaaPoista
 4. Onpas hieno! Tulee todellakin japanilaistyylinen vaikutelma ja lintu on mahtava! Itsekö olet sen sinne kirjaillut? Taitavaa!

  VastaaPoista
 5. tikru: mulla varmaan tulee niskat kipeiksi kun pitää kuikkia lintua. Se on hassua miten pienestä asiasta voikin tulla niin iloiseksi

  wrs: nips näps näppärä!

  susanna & marsvin: lintunen on omin pikku kätösin pienillä etupistojakohan ne on kirjottu. malli tipulle on siitä työkaverin "vahinkokirjasta", jossa on paljon muitakin ihkuja juttuja kirjottavaksi kun keksisi minne.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9.12

  Tosi kiva ja lintu on piste iin päälle. Mulla on kasa japanilaisia zakka-kirjoja ja annoit just hyvän idean siitä, mihin noita voisin kirjailla.

  VastaaPoista
 7. oletpas ollut ahkera, kivat on sekä tabletit että paita. Olen plärännyt japanilaista kirjontakirjaani ja miettinyt sopiva paikkaa mihin niitä lätkisi. Vaan enpä keksinyt tuota niskaa :), huippu idea. Taidanpa kopioida heti kun kotiudun mummolasta. Kiitos vaan :D

  VastaaPoista
 8. Ihana paita! Ja tipu on aivan yliyli-ihana!

  VastaaPoista
 9. hasbu: japanilaiset kirjonnat yksinkertaisuudessaan ovat tosi kivoja. Toisaalta sellaisia osaisi piirtää itsekin?

  pibu&tinde: niska tuntui kivalta paikalta ettei tipu ole turhan esillä vaan pikkuisen piilossa. muota hauskoja paikkoja voisi olla paidan helma ja hihan haukkarin kohdalle

  liina: mä oon itekin ihan inlööv tuohon tipuseen.

  VastaaPoista
 10. Ihan todella kaunis paita!

  VastaaPoista