maanantaina, helmikuuta 25, 2008

Voi pylly. Voi pyllynpyllynpyllynpylly. Neuloa nikutin takakappaleen. Vasemman etukappaleen jälkeen pientä pähkäystä että näyttääpä kapoiselta. Verrattiin takakappaleeseen, mitattiin, ihmeteltiin, tutkittiin ohjetta, kohautettiin olkaa ja jatkettiin. Neulottiin oikea etukappale puoleen väliin kunnes valkeni mikä mättää.
Etsi kuvasta virhe.

Purpurpurkuun meni. Voi pylly.

8 kommenttia:

 1. No voi pylly. Ihanko ohjeeseen oli moinen moka lipsahtanut?

  VastaaPoista
 2. Saisitkos ommelluksi napinlävet umpeen ja virkatuksi sitten uudet ihan nappilistan reunaan?

  VastaaPoista
 3. Pyllypä pylly tosiaan, ei oo herkkua joutua purkamaan tuossa vaiheessa. :( Hengitä syvään, pistä silmät kiinni ja ala vedellä lankaa takaisin kerälle. Lasillinen punkkua voi kans olla hyvä apukeino tässä tilanteessa. Mulla vois mennä toinenkin lasillinen, ennen kuin ketutus asettuis.

  VastaaPoista
 4. Outi: kylläpä juu taisi ohjeessa joku virhe olla. jos takakappaleelle neuvotaan luomaan 81 silmukkaa ja eteen 41 per puoli niin pitäisihän siitä tajuta ettei etukappaleet päällekkäin mene...

  heidi: kyllä minä taidan purkaa...purkaminen onneksi käy silleesti parissa minuutissa.

  Vilma: punkkupullo hyvinniin, tai sitten hanapakkaus samointein? :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi19.47

  Ilmanmuuta kannattaa purkaa ja aloittaa alusta. Se on niin että jos jättää virheen käsityöhön, millaiseen tahansa, niin se ketuttaa jatkuvasti ja alkaa ajanmittaan ärsyttämään hyvinkin isosti.
  t. ketutukset kokenut

  VastaaPoista
 6. Juu, punkkua, eiku purkua, tai siis molempia kannatan ma! Ja voihan kökkö. :(

  VastaaPoista
 7. Ketutukset kokenut: purettavahan se on kun nappilistat eivät mene päällekäin ja etukappaleet ovat n. 4 cm takakappaletta kapeammat. Voisi olla mahtuvuuden kanssa "pieniä" ongelmia"

  Petra: purettu on, mutta punkkua ei valitettavasti löytynyt, ainahan voi jälkilääkitä? ;)

  VastaaPoista
 8. Voihan pehva!

  Muistan, kun kauniista kankaasta leikkasin puvun osasia ja sitten huomasin, että kainalot olivatkin kaula-aukon kohdalla ja päinvastoin. Tilkkulaatikkoon tuli taas uutta materiaalia, ja ilmaan muutamia kiellettyjä sanoja.

  Laitapas palautetta kaavojen tekijälle/lehdelle ja katso, mitä tapahtuu. Jäätkö soittamaan lehdellä, vai ymmärtävätkö yskän.

  haleja
  Lissu

  VastaaPoista