lauantaina, helmikuuta 23, 2008

Kävin aamullaColourmartilla ostoksilla. Jopa oli valinnan vaikeutta! Kaikenlaista ihanuutta ja paljon. Päädyin sitten loppujen lopuksi rosoiseen silkkilankaan sekä silkin ja kashmirin sekoitteeseen. Olisi ollut vielä yhtä huiviin sopivaistakin - reilu kaksi kilsaa lankaa yhdessä kartiossa - mutta tsekataan ensin nämät. Jännityksellä odotetaan millaista lankaa posti tuo.

Silke-tweedin kanssa sujuu hyvin. Ja vielä paremmin kun hylkäsin 2,5 mm puikoilla nikuttamisen, laitoin langan kaksinkerroin ja vaihdoin puikot 4,5 millisiin. On se vaan ihana lanka!


Kalevassa oli -30 % alekuponki Sinooperiin ja pitihän sitä sitten käydä vähän koristenauhaa ostamassa. Tunnustetaan ettei ole mitään hajua mihin näitä käyttäisin saati raaskinko käyttää mihinkään. Voinpahan aina välillä silitellä?

Kodin Anttilassa taasen iskin silmäni säästönorsuun. Norsulla on korkeutta liki 30 senttiä. Tämmösiähän oli silloin joskus 80-luvulla Säästöpankissa. Mulla oli sellaisia pienempiä. Eivät vaan taida olla enää tallessa?

Ai niin. Meidän pieni oppi kävelemään tuossa muutama viikko sitten. Nyt se kipittelee ympäri kotia ihan vaan kävelemisen riemusta. Jotenkin sen kävelemiseen ei ole vielä tottunut. Vieläkin hämmästyttää kun se seuraa perässä makkariin tai kävelee ovelle vastaan kun tulen töistä. Eilen se pääsi eka kertaa itse kipuamaan meidän sänkyyn, ja voi sitä voitonriemuista ilmettä! Oppisi vielä tulemaan alas ilman kolinoita.

1 kommentti:

 1. Anonyymi10.27

  Lippaat ovat tallessa. Niitä on pieni kokoelma erilaisia.
  Itse ostin kangaskaupasta pitsejä ja vinonauhoja. Niitä tuossa välillä pyörittelen että mihin laittaisin...
  Pitäisiö tyhjentää toinen vaatehuone ja tehdä siitä kangas-, lanka-, nappi- ym. hypistelyhuone :) :D
  -äiti-

  VastaaPoista