keskiviikkona, tammikuuta 23, 2008

Glitteristä 1,50 eurolla löytynyt perhosrintarossi ratkaisi keepin koristeluongelmat. Jos ei saa aikaiseksi kuin koiran kasalta näyttäviä neulottuja kukkia niin jo mielenterveyden kannalta parempi jättää siihen. On fiksumpiakin asioita joista repiä stressiä.
Elis ruusukeeppi ilman ruusuja:


Malli: American Beauty Rose Capelet, Nicky Epsteinin Knitting over the edge-kirjasta
Lanka: SandnesGarn Alfa, olikohan niitä 6 vai 7 kerää?
Puikot: 7 mm
Fiilis: olisin minä ne ruusut halunut mutta kun ei niin ei. Lankahan on aivan suloista, mutta tähän malliin sitä meni jotenkin ihan tolkuttomasti, huis hais ja kerä oli jo neulottu. Mukavasti varmaan lämmittää olkapäitä sitten kekkereissä. Toisaalta tämmöset ovat hieman hankalia pidettäviä. Miten tämä muka laitetaan takin alle? Ei mitenkään.

Mekko jonka aioin pistää päälleni on muuten kymmenen vuotta vanha. Vähänkö olen ylppis että mahdun siihen vieläkin! Kuvassa yläosan helmikirjailuja.


Tilda-tilkkutäkin kanssa on edistytty oikein mukavasti. Se on jotenkin rentouttavaa puuhaa. Tilda on ilmeisesti aika kuuminta hottia, sen verran monessa blogissa siihen olen törmännyt. Mutta se mikä mua henk. koht. nyppii on se kuinka paljon olen nähnyt kirjoista tehtyjä malleja joita myydään sekä sivu sivulta skannattuja kirjoja, jotka saa tuosta vaan ladattua koneelle ja printattua. Siellä kirjojen alussa kun lukee että kaikenlainen kopionti kielletty ja malleja ei saa valmistaa myyntiin. Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää?

5 kommenttia:

 1. Millaista tilkkupeittoa teet? Kerro pikkuisen? :) Mää en oo koskaan nähny Tilda-kirjojen sisään, niin ehkä uteliaana katsoisin jos jossain näkisin.. Vaikka siis oikeesti kyllä vastustan juuri tuota, mitä ei saa tehäkkään! En myöskään ehkä kauheena innostu lehtien kuvista blogeissa, saa väärän vaikutelman, tai oikeestaan tykkään niistä niin, että niissä valokuvissa on muutaki ku suora skannaus lehden sivulta.. :)

  VastaaPoista
 2. Tiina: katso pari postausta alempana, siellä on kuvia taloista. Niistä sen täkin pitäisi syntyä. Laitan kohta varmaan lisää kuvia kun saan enemmän näytettävää valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. ai mää en vaan jotenki älynny, että ne talot tullee täkkiin! voi vitsit, tulee varmasti hieno! (määki tahon) :)

  VastaaPoista
 4. Tiina: no vähän epäselvästi itseäni siinä postauksessa ilmaisin kun en puhunut täkistä mitään, vain isosta projektista.

  VastaaPoista
 5. Beautiful!! Nice job :)

  VastaaPoista