torstaina, marraskuuta 22, 2007

Pikkujätkälle piti etsiä kalsareita kun vanhoista kurkki isovarvas ulos. Ja mikä riemunpäivä koettiin kun kaupasta löytyi retrokuosista Tuttaa. Aivan ihania! Voisin vaikka vannoa että mulla on joskus ollut samanlaista. Olisin halunut ostaa myös unihaalaria ja kaikkea ja samat myös punapohjaisina. Nam nam!


Hauskaa oli myös se että naapurikaupastakin löytyi kivoja bodyja.


Niin ja se kirjoneulesukan kiilakavennuskohta on ratkaistu onnellisesti ja Ravelrystä löytyy liikaa kivoja malleja. Eipä muuta. Huomenna pääsen Edeniin hemmoteltavaksi.

8 kommenttia:

 1. Arvaa mitä meillä on kanssa ostoslistalla? ;)

  Mistä tuo pöllöbody on?

  VastaaPoista
 2. Pöllöbody ja sen kaveri hirvibody ovat Lindexistä. Täytyy antaa pointsit ko. vaateliikkelle, siellä on kivoja lastenvaatteita. Varsinkin pienten.

  VastaaPoista
 3. Oi kun ihania, tahtoo sellaisen jolle noita voi pukea päälle :) Pitänee ostaa nukke...

  VastaaPoista
 4. tiina1.58

  Meillä on tuo tummempi Lindexin body kanssa. :) Siks haluanki muistuttaa, että kannattaa muistaa :D aina kääntää se pesun ajaksi nurin, minä en muistanu ja se meni vähän kurjan kulahtaneeksi kun sitä on pesty. :)

  VastaaPoista
 5. Voi, olisikohan noita myös isompien herrojen kokoja? Kuopuksella on nyt veljensä vanha Tutan uusretro omppupotkupuku ja se on hurjan söötti kipitellessään vihreänä kuin kaalimato ympäriinsä (vai onko kaalimato vihreä? Kuvittelen vaan.)

  VastaaPoista
 6. Tiina: täytyypä muistaa tuo.

  Matroskin: ostamani Tutan kamppeet olivat kokoa 74 senttiä. En sitten tiedä mikä noissa on isoin koko, yleensä se on 86 tai 92. Tutan pöksyt tosin ovat aina hurjan isoja. Meidän pikkupökylä pitää 74 bodyja ja 62 tai 68 pöksyjä...tuleva persjalka? :)

  VastaaPoista
 7. Niin ovatkin ihania nuo bodyt, meidän pienemmällä pojalla on samanlaisia :) Lindexissä on kyllä tosi hienoja vaatteita vauvoille, ovat muuttuneet hienoimmiksi muutamassa vuodessa sillä kun 2 v poikamme oli vauva, ei noin hienoja vielä löytynyt. Sääli vaan että Lindex on tutkimusten mukaan eettisesti arveluttava... :(

  VastaaPoista
 8. usi: niin Lindexin vaatteet ovat muuttuneet kivemmiksi, muutamia vuosia sitten ne olivat jotenkin tunkkaisia.

  Ja mitä eettisesti arveluttavuuteen tulee, niin eiköhän sitä valitettavasti löydy vähän joka paikasta. Pitäsi itte tehdä kaikki alusta loppuun niin ei riistäisi muita kuin korkeintaan itseään.

  VastaaPoista