sunnuntaina, lokakuuta 07, 2007


Käytiin MLL:n kirppiksellä pyörähtämässä. Mukaan tarttui söppösiä essuja, vaikken mikään essuihminen olekaan. Lisäksi kaikki taitavat olla kokoa lasten, mutta kuitenniin. Ajattelin ompelevani näistä jotain, mutta tulin sitten toisiin aatoksiin, söppösiä kun ovat.

Viikolla emännöin me&i vaatekutsuja. Vaateet olivat aivan ihania, ja tilauksesta tuli aikas iso. Seuraavana päivänä mietin tilaamani mekkoa, kunnes muistin etten tänä vuonna ole ostanut itselleni vaatteita muualta kuin kirppikseltä tai -70% alesta. Joten eiköhän ole ihan luvallista ostaa edes yksi täysihintainen vaate?

Minulta kysyttiin miten kerkiän tekemään niin paljon käsitöitä ja pyörittään perhettä ja kaikkea. Hassua sinänsä, ajattelen tuota samaa kysymystä katsoessani joitan "energiapommien" blogeja. Miten ne kerkiävät?

Kuten sanottu, mun primetime on kun pikkuisin menee nukkumaan n. 19.30. Siitä sitten posotan eteenpäin kunhan silmät pysyvät auki. Omasta mielestäni olen aika nopea neulomaan. Oman erityis"tekniikkani" takia pystyn neulomaan nurjaa ja oikeaa samalla vauhdilla, joten kolmen tunnin session aikana saa aikas paljon valmista. Lisäksi se että siippa on tällä hetkellä vailla töitä auttaa arjen pyörittämisessä. Siitä on paljon apua, vaikkei se taloudellispoliittisesti olekaan hyvä asia. En pidä itseäni mitenkään erityisen tuotteliaana ja ilman blogiani varmaan marmattasin: kun ei ole aikaa enkä kerkiä mitään. Blogi tosin todistaa toisin, jotain on tullut tehtyä. Mutta intoa tehdä olisi vielä enemmän...

Tietty jos olisin sinkku jne. värkkäsin paaaaljon enemmän. Tai sitten huitelisin kaupungilla, joisin kahviloissa kermavaahtokaakaota, nukkuisin pitkään ja viettäisin sunnuntain tekemättä mitään. :)

Olisi mulla muuten valmistakin näytettävää mutta ulkona tihuttaa vettä ja on harmaata ja pimeää. Eilen olisi paistanut aurinko kuvauksellisesti muttei ollut vielä valmista. Höh.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania noi Me&I-vaatteet, upeita kuoseja!

  Blogi kyllä auttaa näkemään, että jotain on joskus tullut tehdyksikin vaikkei aina siltä tunnu. Jos mä oisin nyt sinkku, niin varmaan jäisinkin sinkuksi kun vain istuisin itekseni kotona neulomassa kaikki päivät. Ellen bongais työmatkalta seuraa, paitsi että mä neulon usein silloinkin. :)

  Sinkkuuden iloja ja hyviä puolia yhtään väheksymättä oon onnellinen että muhun käsityöinnostus iski tässä mittakaavassa vasta kun jo olin vakaassa parisuhteessa. Tosin mies kyllä valittaa neulomisen vievän turhan paljon aikaa, niin että tiedä sitten tästäkään vakaudesta... :P

  VastaaPoista
 2. Tuo keltainen essu on erityisen ihana! Älä pilko, ties vaikka olisivat keräilyharvinaisuuksia. Mitä tilasit meandI:sta? Itse olen nyt ihan pöpöhtänyt, mietin vain, mitä tilais vielä lisää...vaikka nyt on varmasti jo ihan riittävästi.

  VastaaPoista
 3. Uuuu...onpa messeviä nuo kuosit tosiaan. Ja kerranin myös aikuisille jotain kivaa. Jos just ja just lapselle löytää jotain hauskaa, niin itselle ei kyllä millään.

  Olet kyllä kamalan tuottelias. Mulla ei ole ompelukone ollut esillä sitten toukokuun lopun. Kutimet vielä just ja just menee tän itiön kanssa. Odotan 6 kk:n ikää. Survon vauvan tääyteen kiinteitä ja unikoulutan. nih

  VastaaPoista
 4. Vilma: neulominen ei kyllä erityisen seksikästä ole, sellaista kotona nyhjäämistä. Siis jos verrataan vaikka vuorikiipeilyyn tms. Mutta se vaan on joku mania, mille ei voi mitään.

  Elii Velli K.: kyllä nuot ehjinä pysyvät, niissä kun on kaikenmaailman taskuja yms. ettei kovin isoja, ehjiä paljoja saisikaan. Pienin sai sammakoita, isompi pöllöjä ja minä veluurimekon.

  Kirsiär: se tein itiö ryömii ja mönkii puolivuotiaana ja sitten alkaa hamuamaan ylöspäin, rauhallisinta on just nyt!

  VastaaPoista