lauantaina, lokakuuta 13, 2007

Hyväkivabra, Altt om handarbete löytyi! Kiitos lehtivinkistä Matroskinille ja ostopaikkavinkistä agentille Mäntylään. Tosin eka kävin ettimässä kaikista niistä paikoista missä lehteä EI myydä. Lehtipisteestä muuten voi käydä katsomassa missä paikassa mitäkin lehteä myydään, ei tartte turhia kierroksia tehdä saati ottaa.


Lehti oli muultakin anniltaan ihan mielenkiintoinen, vaikka pussissa ostettavia kässälehtiä syrjinkin. Lehdellä oli myös ihan pätevän oloiset nettisivut, jossa oli valikoituja paloja lehden sisällöstä. Ja jos asuisi Ruotsissa, voisi tarvikkeita ostaa netin kautta.

Sitten se kässäaiheinen sisältö. Olen aina ollut yhden työn nainen. Nyt yhtäkkiä, ilman mitään varoituksia minulla on kolme keskeneräistä. Kolme. Miten tässä näin kävi? No, Kitten-huivi alkoi kyllästyttää, joten piti tehdä se neule Sublimesta. Paluu takaisin ei oikein huvittanut, joten aloin neuloa itselleni hametta. Sileä oikea neule ei niitä maailman mielenkiintoisimpia ole, joten piti laittaa puikoille myös jotain haastavampaa. Tästä pitäisi tulla pojalle paita talven kylmyyttä torjumaan. Nyt vaan on kaamea epäilys pitäisiko koko pinnan olla tuota hunajakennoa vai jatkanko näin. Hiertää mieltä ja kaameasti. Jatkanko, puranko, jatkanko...2 kommenttia:

  1. Anonyymi11.32

    Jatka ihmeessä! Erikoisen ja kivan näköinen!

    Marsvin

    VastaaPoista
  2. Joo, päätin sitten jatkaa näin. Ainahan voi tehdä toisen paidan, jonka pinta on kokonaan tuota hunajakennoa. Oi, miten hyvä syy neuloa lisää!

    VastaaPoista