sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

En mä ihan kokonaan neulomista ole hylännyt, vaikka viime aikoina on siltä saattanutkin näyttää.


Olen ahertanut ikuisuuden (ainakin liki viikon) violetin huivin - Kittenistä - kanssa, ja noin 19 toistoa ennen maalia iski totaali kyllästyminen. Piti ihan hypätä linja-autoon, ja hakea uudet puikot toista työtä varten.

Jokin aika sitten tilautin Villiinaan Sublimen Arania, ja nyt iski The Ajatus mitä siitä tehdään. Kiihkeästi silmukkaa puikoille. Etukäteen hieman arvelutti Sublimen huono juoksevuus, joten ylläri pylläri olikin aikas iso kun kainaloihin tultaessa oli mennyt vasta neljä kerää. Siis etu- ja takakappaleeseen yhteensä. Lanka on aivan ihanaista, niin sileää, pehmää ja kiiltävää. Jos tämä lanka sitten nyppääntyy kahden käyttökerran jälkeen, voipi olla etten tyydy lähettelemään TeeTeelle pelkästään sähköpostia.

Illan vilakassa pitäisi viimeistellä myös pari, kaksi kolme laukkua. Niin, Niitä on taas tehty.

2 kommenttia:

  1. mulla on projekti, josta tiedän jo nyt, että totaalikyllästyminen iskee.hymy. ja sitten vielä joskus ihmetellään, että miten näitä saman paksuisia puikkojakin on ehtinyt kertyä näin paljon ;) olen muuten pitkään miettiny päällystäväni nojatuolit uudestaan ja nyt aloitin projektin ihasteltuani sun puuhailuja.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti totaalikyllästyminen vaihtuu uudeksi innostukseksi. Jonain päivänä? Onnea vaan verhoiluprokkikselle!

    VastaaPoista