lauantaina, syyskuuta 08, 2007

Askartelupaskartelustudiosta ehtoota.


Lasimaalilla maalattuja pilttipurkkeja + rautalankaa + reikävannetta + kukka-amppelin ripustusketju = kynttelikköhässäkkä. Nyt odotetaan pimeän tuloa niin voidaan sytyttää kynttilät. Kylläpä olen kätevä. Maalin voi muuten poistaa kynsilakanpostoaineella, jeesusteipin jälkeen toiseks paras yleisapuvempele.

Olen mä vähän neuloskellutkin.


Kaksi laukkuakin alkaisi olla lopputarkastusvaiheessa ja sitten vielä saumojen huolittelukaitaleen kiinnitys. Sitten kun taas huvittaa.

3 kommenttia:

 1. En nyt haluaisi kuullostaa tylsältä tiukkapipolta, mutta pilttipurkeissa ei saisi polttaa tuikkuja tms., koska ne saattavat poksahtaa ja aiheuttaa tulipalovaaran. En tiedä, miten sen yhden firman (Party jotain) tuikkivat toimisivat, ne eivät ymmärtääkseni kuumene niin kuumiksi. Muuten todella kaunis kynttelikköhässäkkä ja ihanat värit!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi23.35

  hei mutta pujota nuihin purkkeihin niitä joulusia pikkuvaloja, en nyt muista miksi niitä sanotaan, mutta siis sitten näkyis kyllä johot, mutta ei olis tulipalovaaraa ja ei tarviis huolehtia että sammuko kynttilät...

  VastaaPoista
 3. Aura: ei se ole tiukkapipoisuutta, jos varoittelee vaarasta. Poksahtamista en kyllä ajatellut ollenkaan. Nätisti kyllä paloivat eilisillan pimeässä. Noita oli tarkoitus poltella vaan ulkona, mutta pitääpä seurata.

  Tarkoitat varmaan Party Litea.

  VastaaPoista