keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Tää on tätä neulojan mustaa hetkeä yhä. Olen värkännyt ja värkännyt Viktorian pitsien parissa ja mistään ei tule mitään. Aloitin ensin yhdellä mallilla, purkuun meni koska vaikutti tylsistyttävän helpolta. Aloitin toista, joka oli sitten niin vaikea ettei edes voinut samanaikaisesti ajatella. Alku tössäsi myös siihen, että viiden tunnin tahkoamisen jälkeen oli kasassa n. 30 kerrosta ja sitten reunassa olikin joku lenkki, joka iloisesti vilkutti ja livisti tiehensä. Silmissä pimeni ja kaikki silmukat pois puikolta.


Sen sijaan tämä pitsi alkoi tuntua kivalta, mutta lanka on täysin väärä. Tuo Kitteni olisi kivempi ja oikeastaan siihen voisi sotkea jotain lehtikuviota...hmm.


Sitten vielä yksi yritys. Olen ristinyt tämän ruosteiseksi katiskaksi. Mallikuvio on helppo, mutta silti olen vähän väliä täysin kartanolla missä ollaan. Ja lisäksi tätä samaa pitäisi tahkota vielä n. 40 mallikerrosta. Saas nyt nähdä.


Kangasrintamalla sentäs on helpompaa. Kirpparilta löytyi kasa aarteita. Nyt pitäisi päästä HETI ompelemaan, mutta arvatkaas onnistuuko?Ei.

Lisäksi olisi ajatuksissa tehdä hame tai kaksi. Näistä malleista jompi kumpi, kunhan osaisi päättää ja vielä keksisi mistä langasta, villaa vai puuvillaa. Läkähtyisikö villahameeseen?Mutta jos joku on ollut hauskaa niin lukea teidän ajatuksianne käsityökauppa Unelmasta :)

3 kommenttia:

  1. Kyllä sen ainakin lämmin luulisi olevan, mutta onneksi on talvi tulossa..todella kaunis tuo oikeanpuoleinen malli!

    VastaaPoista
  2. Tuo raidallinen on tosi kiva, mutta se on tehty aikas paksusta langasta, jonka hinta on liki 16 dollaria kerältä, eli jokin kovaava on "ehkä" hankittava. Mutta mikä...

    VastaaPoista
  3. Mie olen katsonut sillä silmällä tuota vasemman puoleista hamosta. Sais ensin muut miljoona projektia pois alta.

    VastaaPoista