keskiviikkona, elokuuta 15, 2007

Keskisessä Suomessa oli kuuma ja helle ja tropiikki. Siellä oli kiva sairastaa räkätautia. Pikkuisellakin oli sen verran kuumetta että olisi voinut pihvit paistaa mahan päällä. Homman kruunasi kahden tunnin terveyskeskusreissu, jonka tulos oli yksi kappale orastavaa korvatulehdusta. Minulla.

Reissun pääkohde eli kummityttö pääsi kuitenkin ripille ja olipa tuo ommellut itselleen hienon juhlamekonkin! Mitäs minä osasin ommella 15-vuotiaana? Öööh...


Mukaan matkoilta tarttui mm. hahtuvaa (se on toi musta möykky tuossa, oikeasti ruskeaa ja oranssia. En nyt jaksa lähteä kuvaamaan uudelleen, koska vauva nukkuu mun sylissä) pala hauskaa kangasta ja tädiltäni sain vielä 35 mm (!) puikot.

Lisäksi lähimetsästä löytyi aarteita:


veriseitikkiä. Tällä pitäisi saada jotain punaista sävyä padassa.


Raparperivati oli edelleen ehjänä ja kotona odotti postia. Nam.


Täällä on näköjään jotain "mitaleita" jaettu? Kiitos vaan niistä. Täytynee laittaa oma mitalien jakotilaisuus pystyyn kunhan tästä pääsen vauhtiin.

4 kommenttia:

 1. Onkos sitä käyty meilläpäin kyläilemässä? Kirja on ihana!

  VastaaPoista
 2. maijamirjami22.02

  Kangaslöytösi on tosi söpö!

  VastaaPoista
 3. Mietin ensin, että mitäs ihmeellistä 35mm:n puikoissa on...sitten valkeni mm:n ja cm:n ero ja että kyse on halkaisijasta eikä pituudesta.
  Mitäs meinaat noilla haloilla vääntää?

  VastaaPoista
 4. Villasukka: Keuruulle asti ei keritty, mutta Jyväskylän liepeillä tuli pörrättyä.
  Amelie: ne tosiaan on halot, enkä tiedä mitä noin isoilla puikoilla voi tehdä, kalaverkkoa? Lähitulevaisuudessa lienevät vaan puikkolootassa tilaa viemässä :)

  VastaaPoista