perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

Olen rakastunut. Törmäsin kangassuunnittelija Heather Baileyn blogiin. Olen vaan tuijottanut autuaan onnellisena kuvia niin että näppäimistö on saanut kosteusvauroita. Sekä huokaillut niin että 4-vuotiaamme on kysynyt isältään mikä äidillä on hätänä.

Heatherin kankaat ovat aivan upeita ja hänen studionsa, wau! Lääh, kuol ja snif! Miksei mitään tämmöistä myydä näillä leveyksillä? Itsekö näitä pitää alkaa maahan roudata? Se olisikin suuri unelma: ikioma kangaskauppa, jossa voisi päivät hypistellä ihania kankaita. Tosin voisi olla aika lyhytikäinen kauppa, en kuitenkaan raaskisi myydä palastakaan kenellekkään.

Oman kaupan puuttuessa rampataan Eurokankaassa. Löytyi ainakin vuori virkatulle helmikassille ja kuvioitua, leveätä vakosamettia hameeksi.

4 kommenttia:

 1. Heather Bailey on kyllä yksi kestosuosikkini! Kuvatkin ovat ensiluokkaisa, Heatherin mies harrastaa valokuvausta. Ei voi tosiaan ku huokailla :P

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuollainen edellisen postauksen lelu mutta vain kahdella kerroksella, se on aika kiva. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan kunnolla, mutta eri langoista tulee eri tuloksia.

  VastaaPoista
 3. Jatta: ne kuvat ovat kyllä todella upeita ja ammattimaisia. Ja ne kankaat, huoks.

  Tuulis: tuosa vempeleessä on irrotettavat nuot tapit, joten siihen saa vaikka neljä kerrosta. Tai sitten voi laittaa neliön tai tähden muotoon. Huomasin että paksummilla langoilla esim. 7-veikkaa onnistuu aika hyvin sekä mohairilla.

  VastaaPoista
 4. Hei :) Törmäsin ihan sattumoisin tähän postaukseesi netissä googlen haussa, ja vaikka tästä postauksesta on jo aika monta vuotta, en malta olla kommentoimatta sillä Heather Baileyn kankaat olivat rakkautta ensisilmäyksellä myös minulle, mielettömän kaunita ja niitä myydäänkin verkkokaupassamme www.kangasverkkokauppa.fi :) -Hannele

  VastaaPoista