lauantaina, heinäkuuta 21, 2007

Minnuun iski aivan armoton laukuntekovimma kun aikani surffailin erinäisillä sivuilla. Maanisella vimmalla kaivoin kankaita laatikoista esiin ja pyörittelin niitä lattialla ja sitten Singeri pärisemään.

Ensimmäisenä syntyi tämmöinen olkalaukku kokoluokkaa 35x27 senttiä. Kankaina on intianpuuvillaa ja ties mitä tilkkujämiä. Päällikankaaseen kiinnitin tukihuopaa ja vuoreen tukikangasta, joten laukku pysyy omin avuin pystyssä. Edessä ja takana on tasku. Koristekukkanen on virkattu aiemmin ja kiinnitetty hakaneulalla. Etupuolen taskun kukkanen on hauskasti samannäköinen virkatun kanssa. Vuoriin ompelin nepparin niin pysyy pussin suu kiinni.


Sangoista tuli pikkasen liian leveät ja pitkät, mutta kerran kaupungilla testattuna toimii ihan hyvin. Mutta pikkasen jäi kaihertamaan. Tuntuu että "se jokin" jäi puuttumaan. Silloinhan ei auta kuin alkaa ommellta uutta...

Hieman jo neulepuikkojakin kutittaisi. Olisi aikomuksena tilata muutama alan kirja tulevia syysiltoja työllistämään. Tilausta pitää vaan pikkasen siirtää eteenpäin, iki-ihana vakuutusyhtiömme kun muisti meitä liki 400 euron laskulla. Ei hyvä.

3 kommenttia:

 1. Tosi söpö :)
  Sun vika itsas se, et muakin viiraa laukkuompelun puolelle. Amy Butlerit oli niin hianot.

  VastaaPoista
 2. No jos syytellä aletaan (ja viattomia rangaista) niin sormi kääntyy osoittamaan Pikku-Kettua, jonka blogista Amy Butlerin kaavat bongasin. Sitä ennen kuullutkaan mistään Butlerista. Ja nyt en voi olla ilman :)

  VastaaPoista
 3. Kesäisen kassin olet tehnyt.
  Kuin kedon kukka.

  VastaaPoista