lauantaina, kesäkuuta 02, 2007

Rojektia pukkaa. Tarkoitus oli tehdä helmillä koristeltu väsky ja nyt näyttää siltä että tuleekin kaksi väskyä. Pieni sisäinen insinöörinikin heräsi ruususen unestaan kun mietin helmien pujottamista. Niitä nyt kukaan jaksa laskea. Joten pujotin eka 20 kipaletta lankaan ja mittasin kuinka pitkästi niitä on. Sitten vähän laskutoimituksia ja totesin että 600 helmeä on 96 senttiä. Vähänks olin fiksu! Enkä tarvinnut edes taskulaskinta, ooo!

Valkkasin kaupassa sopivaa lankaa ja päädyin täysin epäsopivaan Novitan Malibuun. Pujottelin helmet ompelulankaan ja aloin värkätä. Mutta net pienet helmet mihinkään näkyneet paksun langan pinnalta joten purkuun meni. Mulla onkin nykyisin tapana tehdä kaikki ainakin kahteen kertaan.

Virkkasin sitten Malibusta ihan vaan ilman helmiä ja teen jonkun kivan kukkakoristeen. Malibu on ihan kivaa lankaa, vaikka en tästä kyllä mitään vaatekappaletta tekisi. Jotenkin tuntuu pakkausnarulta, painavalta, kankealta ja karhealta, mutta tämmösiin asusteisiin ihan soppeli.


Mutta ne helmet eivät jättäneet rauhaan ja piti sitten vielä ostaa Novitan virkkauslankaa. Helmet sujahtivat langalle ja sitten virkkamaan. Kuva kävisikin hyvin oppitunnista virkkaustiheys: paksumman langan kaksi kerrosta vastaa ohuemman kuutta kerrosta.

Postipoikakin rimputti ovikelloa paketin kera. Tekstiiliteollisuus lähetti mulle pussillisen Sublimea (500 grammaa, mitäs tästä tekisi?), kun räksytin sinne nyppyyntyneestä ja nuhjaantuneesta vauvanpaidastani. Nyt paita on jossain ulkomailla vienon puklin hajun kera tutkittavana, ja vaikka se olikin aika kamalan näköinen niin mulla on ikävä sitä...niisk.

Jahas, ei kun aamuhommiin ja baanalle. Pojalle pitäisi hankkia sandaalit. Se kuulemma haluaa kimaltavat sandaalit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti