tiistaina, kesäkuuta 05, 2007


Kerroinko että nykyisin kaikki tehdään vähintään kahteen kertaan? Käsväskyn aloitus oli pariin otteeseen, vuori ja kahvat kiinnitettiin kahdesti. Koriste tuli kerrasta, tosin vähän on vielä fiilis värkätä sitäkin uudelleen, mutta antaa nyt toistaiseksi olla noin. Ei jaksa enää. Vuori onneksi löytyi omista varastoista, koska kangaskauppaan ei nyt vähään aikaan uskalla mennä.


Lanka: Novita Malibu 300g
Koukku: 4,5 mm
Koko: n. 26x30 cm, kahvat olalla kannettavaa kokoa (Novitan nekin)
Fiilis: ihan ok.


Nyt on jotenkin takki tyhjä, enkä tiedä mille alkaisi. Helmivirkattu väsky jäi ihan alkumetreille kun totesin että mitä kotiäiti juhlaväskyllä tekee. Pelkää siivoamista, kakkavaippojen vaihtoa, imettämistä, uhmaikäisen komentelua/uhkailua/lahjomista ja yleistä väsymystä. Tervemenoa maanisuus, tervetuloa depressio.

8 kommenttia:

 1. Söpö väsky, kukkakoriste ja kaikki. :)

  Kotiäidillä pitää olla juhlalaukkuja siksi, että sitten kotiäidillä on hyvä syy lähteä juhlimaan. Tai ihan vain juhlistaa tavallista arkipäivää käyttämällä juhlaväskyä kauppareissulla. Nih. :D

  VastaaPoista
 2. Hieno kukka.

  Mulla on ongelma, että en tarttis yhtäkään laukkua...en arkista tai juhlavaa.
  Tai no nahkalaukku ois kiva...ja kaapista löytyy parit (neljät) kahvat... Ja kangasta...

  Onneksi laukkujen suhteen ei ole väliä lihooko vai laihtuuko, ne mahtuu aina.

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana laukku! Ja tottakai kotiäiti tarvitsee juhlaväskyn!! kaikilla pitää välillä olla vähän luksusta elämässä ;)

  VastaaPoista
 4. maijamirjami15.38

  Kaikki tarvitsee kaunista elämässään, mutta jos tuntuu että juhlaväsky korostaa sitä, ettei sitä pääse just ja ny käyttämään, ei ehkä sitten kannata. Uusi kesäkassisi on kuitenkin aivan ihana. Muksut rattaisiin, laukku olalle ja jätskille hop!

  VastaaPoista
 5. Ajattelin heti kun näin laukun että onpa kaunis. Ja sinä sanot ihan ok, hö..

  Ei varmasti ole helppoa kotona lasten kanssa, yritä jaksaa!
  Kuule, eilen alkoi Kotikatsomossa Tahdon Asian uusintakierros. Kannattaa katsoa, ei mitään inhorealismia vaan hauskoja oivalluksia arjesta. Jostain syystä sarja auttoi ja lohdutti ihan kamalasti kun mulla oli vähän hankala aika elämässä. Suosittelen lämpimästi :)

  VastaaPoista
 6. Jatta: viime kierroksella katsoin kaikki Tahdon asian jaksot ensimmäistä lukuunottamatta ja nyt oli tarkoituksena katsoa ihan alusta uudemman kerran. No, ekan puoli tuntia sit missasin...sarja on aivan loistava!

  VastaaPoista
 7. Aa, vanhoja tuttuja siis ;) Sarja ON loistava. Jaksuja sulle vielä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tsemppaajille, kotimutsin hommista kun ei niin vaan tarvittavaa lomaa saa, joten joskus vähän pipoa kiristää. Paino sanoilla joskus ja vähän :)

  VastaaPoista