sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

Nyt on ilmeisesti menossa Suuri Kevät Ompeluinnostus. Kun on kerran inspiraatio päällä niin silloin on Singerin laulettava. Onnistuneet työt vain ruokkivat innostusta eli saas nähdä milloin kupla poksahtaa. Ompelujuttujen ainoa hankala puoli on se, että ainakin minä tartten jonkinlaisen inspiksen aloittaa työ, ja jos sillä sekunnilla ei pääse työn kimppuun niin voi ärsytyksen määrää. Lasten kanssa homma on lisäksi vähän sellaista yksi sauma nyt sitten ruoanlaittoa sun muuta sitten seuraava sauma ja loput huomenna. Mutta ettei totuus unohtuisi: paljon olen kuitenkin kerinnyt tehdä vaikka toisen muksun synnyttyä pelkäsin ettei aikaa käsillä värkkäämiselle ole. Joten ei valiteta.

Hameen kangas on jo pitkään pörrännyt pussin pohjalla odottamassa vuoroaan. Kaarrokkeen piirsin vapaalla kädellä kaupasta ostetusta vastaavasta ja rypytykset mittoin niin ettei hukkapalaa juuri jäänyt. Kuvaaja/stylisti ei sitten tietenkään kuvaa ottaessaan hokannut, että hame on ihan rypyssä, joten laitetaan vielä tämmönen ilman täytettä kuva.

Yhtään neuletta ei muuten ole työn alla! Siippa katsoikin mua eilen kummissaan kun illalla lasten mentyä nukkumaan vain makasin sohvalla ja katsoin tellua. Se kysyikin että onko kaikki kunnossa...

2 kommenttia:

 1. Hame sopii hienosti palmikkopaitaan. Kiva nähdä se käytössä.

  Mulla on neulomukset mallitilkkuvaiheessa ja olen ihan tuskissani ku joudun kattomaan telkkaria tekemättä mitään muuta. Siis olishan niitä keskeneräsiä, mutta ne on enemmän talvikamppeita niin ei nappaa.

  Kivat palmikot muuten tuossa edellisessä postauksessa. Pikkuihminen on jo hurjan iso.

  VastaaPoista
 2. Pikkuveikka kasvaa ihan tolkutonta vauhtia. Pituutta on tullut jo 10 senttiä ja painoakin yli kaksi kiloa!

  Sohvalla vain makaaminen on aika villiä, mutta ehkä kohta pitää alkaa tehdä jotain muutakin.

  VastaaPoista