keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007


Ilma on sakeana rumia sanoja. Itseasiassa pitää olla kumpparit jalassa että voi kahlata niitten seassa. Sanoinko jotain, että seuraava ompelutyö on katastrofi? Jep.

Ensimmäinen ja suurin virhe: liian pieni kaavakoko. Vaikka mittasin ja kaikkea. Vaan eipäs sitten ähäkutti. Vyötärön nappi ehkä menisi kiinni, jos siis sellaisen ompelisin. Tai laihtuisin kolmisen kiloa simsalabim. Lahkeen halkiot ompelin väärin, ratkomista, ratkomista ja ratkomista. Kiroilua, uudelleen ompelua, kaavalehtirovio ja ties mitä.

Kaiken sähläämisen keskellä kolme silmäparia tuikotti herkeämättä:
- Leikitään autoilla.
- Pitäisi viedä nämä sorvattavaksi.
- Äääää.
- Pelataan liikennepeliä.
- Olisi sulkisvuoro.
- ÄÄÄÄ!

Siinä sitten hätäisesti koittaa jotain tehdä ja tuloksena lisää ratkomista ja verenpaine taivaissa. Ja ajatus etten ompele enää ikinä kuuna päivänä koskaan milloinkaan!

Ai jaa, tuli postissa uusin Ottobre kids. Katos, onpas kivan näköinen lentskariprintti t-paita. Ja noit shortsit, joissa on paljon kaarevia saumoja ja tikkauksia....ALERT ALERT!

5 kommenttia:

 1. Anonyymi14.58

  No hitsipilli! Ja noin kivannäköinen taskutikkauskin! Aargh!

  Marsvin

  VastaaPoista
 2. Voi ei! En edes omista ompelukonetta, mutta voin kyllä hyvin eläytyä tilanteeseen. :-/ Housut näyttävät kivoilta, harmi että koko ei osunut kohdalleen.

  Muistatko muuten, kuinka monta vyyhtiä merinosilkkiä käytit siihen Eunnyn huiviin, vai riittikö yksi? Olen ostamassa lankaa lahjaksi juuri tuohon huiviin, ja nyt pähkäilen, kuinka paljon sitä pitäisi ostaa.

  VastaaPoista
 3. * tirsk*
  tuo sinun dialogi-osiosi on yksi syy miksi meillä ei singeri laula.. mutta parin vuoden kulttua ehkä...

  VastaaPoista
 4. Voih. Juuri tuon takia harvoin tartun ompelukoneeseen. Epähuomiossa tekee niin nopeasti paljon hallaa työlle, ja sitten purkaminen kestää ikuisuuden.

  VastaaPoista
 5. Terhi: mulla oli käytössä kaksi vyyhteä, joista kummastakin jäi pikku nöttöset vajaaksi. Tein huvin kaksinkertaisesta langasta, joten yksinkertaisen kulutusta en tiedä.

  VastaaPoista