tiistaina, toukokuuta 01, 2007

Hyvää Vapunpäivää vaan kaikille, toivottavasti ei kovin kivistä päätä.

Meillä oli jo aamu kahdeksalta kärryttely ympäri Pateniemeä käynnissä, joten päänkivistykseen ei oikein ole varaa.

Saksan sukat lämmittivät eilen grillatessa mukavasti kinttuja, hyvät ovat käytössäkin. Kiitos kaikille kommentoijille!

Siirryin taasen ompelukoneen ääreen. Sain viimeksi Ottobressä käydessäni kortin leimat täyteen ja 20 euron lahjakortin, ja pitihän se raha kankaisiin käyttää.

Ensin oma paitani. Kaava on uusimmasta Ottobre woman lehdestä. Pidensin vähän hihoja ja helmaa. Kukkaset ovat se "vaikutteita saanut"- osa. Tein ne siten, että neulasin päällikankaan alle palan oranssia trikoota ja sen alle irti revittävää tukikangasta. Kaiken päällimmäiseksi tuli Soluweb, johon piirsin kukkaset ja sitten ompelukone surisemaan. Kun kirjonta oli valmis koko homma kasteltiin ja Soluweb suli pois ja sitten leikkelin reiät kukkasiin. (Enkä edes osunut alla olevaan kankaaseen!) Tukikangasta on toki vieläkin jäljellä, sitä on jotenkin älyttömän vaikea saada kaikkea pois.


Tietenkään tuo edellä kerrottu ei käynyt noin suoraviivaisesti: välillä syötettiin pienintä, sitten leikittiin autoillla isomman kanssa ja tulihan sitä tehtyä yksi kärrylenkkikin välissä...


Isoveljelle piti myös saada t-paita tulevan kesän rientoihin. Auto kuva on sabluunan avulla itse painettu, malli uusimmasta Ottobre kids lehdestä ja t-paidan kaava jostain vanhemmasta. Poitsu odotti paidan valmistumista kieli pitkällä ja alkoi murjottaa kun sai sen päälle. Oli kuulemma ruma. (Hohhoijaa). Meidän isompi poika sitten poseeraa nykyisin aina kädet naaman edessä.

Ja tässä vielä sylikkäin.

3 kommenttia:

  1. Ihania raitapaitoja! :)

    VastaaPoista
  2. Sun blogiin on aina kiva tulla vierailulle! Miten ihmeessä sä saat ommeltuakin kaikkea lasten seassa? *kade* Paidat on tosi hienot, ja kuviointi upea!

    VastaaPoista
  3. Jenni: se ompelu onkin aina kinkkistä sillisalaattia. Tosin nyt äkkäsin, että illalla kun kumpikin on nukkumassa niin saa rauhassa ommeltua. Ei tosin kovin kauaa koska alkaa oma silmä lupsahtelemaan :)

    VastaaPoista