lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Hampaattoman hymyilijän paita tuli viimeisteltyä tänä aamuna auringosta ja lämmöstä pihalla nauttien. Ja enemmittä lätinöittä:


Lanka: Novita Olivia
Puikot: 4 mm

Ei olisi haitannut vaikka paita olisi ollut himpun verran isompi. Näyttää pojan jölli kasvavan sellaista vauhtia ettei meinaa puikot perässä pysyä. Kauluksen tein taas silleen ommellen, mikä ei välttämättä ole kuningansajatus koska lanka pilkkoutuu osiin pelkästä ajatuksesta. Mutta hyvin se siihen meni. Vielä olisi kolme kokonaista ja pari hyvin vajaata kerää. Saisikohan niistä lyhythihaisen sileällä neuleella?

Tässä vielä isoveljen näkemys pikkuveljestään ja paidasta.

Bloggeri oli vaihtunut suomenkieliseksi. Hetken aikaa meni ennenkuin tajusi mitä mikäkin taas tarkoitti.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi20.49

  Todella kaunis pusero. Ei haittaa vaikka ei ole isompi, sillä kesähän nyt on tulossa. Pidät nyt etkä säästele, kuten silloin, kun tekee reilun kokoisen ja jää kokonaan pitämättä.
  Edelliseen postaukseesi viitaten ymmärrän hyvin, että sulla on ompelukone reissussa mukana. Ei se ompelu kotona lasten kanssa tuohon tahtiin suju, kun silloin jos joku katsoo lapsia. Kevätterveisin Sari

  VastaaPoista
 2. Jaana16.00

  Kaunis paita ja sopii pojanpötkylälle hienosti :)

  VastaaPoista
 3. Sari: se ompelu on tosiaan vähän eritahtista kotona lasten kanssa. Yksi sauma silloin ja toinen tällöin. Ompeluinspiksen kanssa vähän hankalaa mutta jotenkin se aina kuitenkin lutviutuu.

  VastaaPoista
 4. Söpöjä, sekä paita että poika.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi13.33

  Voi kuinka ihana! Ei tuohon ohjetta olisi missään vai oliko omasta päästä?

  Marsvin

  VastaaPoista
 6. Marsvin: sieltä sekavasta päästä se on tehty mutu tuntumalla. Palmikon ohjeen voin tehdä jos haluat. Mitat varmaan kannattaa itse kunkin mittoilla sopivaksi.

  VastaaPoista